Maaltijdservice aan huis

Vriesverse maaltijden bij u thuis bezorgd. Als lid krijgt u 10% korting op het hele assortiment van apetito.
Een mevrouw geniet van een warme maaltijd bij haar thuis.

Heeft u geen tijd, mogelijkheid of zin om te koken? Kies dan voor maaltijdservice aan huis van apetito. Er is een uitgebreid assortiment aan heerlijke vriesverse maaltijden. Er zijn Hollandse en buitenlandse specialiteiten, soepen en desserts. Ook voor speciale diëten of voedingsgewoonten, bent u bij maaltijdbezorger apetito aan het juiste adres. Lekker en verantwoord.

Er zijn speciale maaltijden:

• voor kauw- en/of slikproblemen (gepureerde kleinere porties van ongeveer 275 gram met evenveel voedingswaarde als normale porties)
  • voor een natriumarm dieet
  • voor een glutenvrij dieet
  • voor een melkeiwit- en lactosevrij dieet
  • voor een eivrij dieet
  • halal
  • vegetarisch
  • gepureerd of gemalen.

Hoe werkt het?
U bestelt minstens zeven maaltijden tegelijk. Dat kunnen losse maaltijden zijn of een samengestelde dinerdoos van zeven maaltijden. De maaltijden worden door een vaste chauffeur bezorgd die u zo nodig helpt met het opbergen van de maaltijden. U ontvangt de maaltijden vriesvers thuis. U bewaart ze in de diepvries en zodra u een maaltijd wilt eten, gaart u deze in een oven of magnetron.

In de online brochure van apetito met maaltijden á la carte bekijkt u op uw gemak wat u wilt eten.

Hoe bestelt u een maaltijd?
Vraag de maaltijdservice aan huis aan en apetito neemt binnen een werkdag telefonisch contact met u op. U ontvangt dan een starterspakket. Daarin zitten: een aanmeldformulier, een machtigingsformulier voor automatisch incasso, informatie over het bestellen en een brochure met alle maaltijden. Vervolgens bestelt u rechtstreeks bij apetito. Dat kan schriftelijk via het bestelformulier, telefonisch of in de webshop van apetito.

Unieke welkomstactie voor nieuwe deelnemers

Slechts € 24,16 voor week Hollandse maaltijden:

• slavink in jus met spinazie en aardappelpuree
  • rundergehaktbal in jus met rode bieten en gebakken aardappelen
  • varkenshaasje in pepersaus met sperziebonen en aardappelkroketten
  • runderhachee met rode kool en aardappelen
  • kabeljauw in kruidensaus met broccoli en gestampte aardappelen
  • viergroentenstamppot met gehaktballetjes
  • grootmoeders kippannetje

Passen deze Hollandse maaltijden niet in uw dieet? Informeer gerust naar andere mogelijkheden.

Waarom maaltijdservice aan huis?

• Keuze uit ruim 130 maaltijden, voorgerechten en desserts.
  • Ook speciale dieetmaaltijden.
  • Vriesvers zodat smaak en vitaminen behouden blijven.
  • Eenvoudig op te warmen in oven of magnetron.
  • Eenvoudig te bestellen, schriftelijk, per telefoon of in de webshop.
  • Wekelijks gratis bezorgd.
  • Geen verplichtingen.

Uw voordeel als lid

Als lid krijgt u 10% korting op het hele assortiment van apetito. Voor een hoofdmaaltijd naar keuze betaalt u vanaf € 4,94 in plaats van normaal € 5,49. De kleine-portie-maaltijden bij kauw- en/of slikproblemen kosten € 6,07 of € 6,29 per stuk in plaats van normaal € 6,75 en € 6,99. Samengestelde dinerdozen van zeven maaltijden bestelt u vanaf € 33,09 in plaats van normaal € 36,77. De kleine-portie-maaltijden kosten € 6,07 of € 6,29 per stuk als u lid bent in plaats van normaal € 6,75 en € 6,99.

• U bent lid van de ledenvereniging. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!
  • De levertijd van uw bestelling is één week.
  • Elke bestelling bedraagt minimaal zeven maaltijden.
  • apetito bezorgt uw bestelling eenmaal per week op een vast dagdeel.
De maaltijd aan huis wordt bezorgd door een chauffeur van apetito.