Samen staan we sterk!

Hoe meer leden, hoe meer ondersteuning we kunnen bieden
Fijn dat je ons mee wilt helpen groeien! Want: hoe meer leden, hoe meer ondersteuning we kunnen bieden. Deel hieronder jouw idee hoe wij meer leden krijgen. Of vraag een flyer aan met de voordelen van de ledenvereniging en leg deze neer in het buurtcentrum, bij de sportclub of op een andere plek waar veel mensen komen. Bedankt voor jouw hulp!

Heb jij een goed idee?

Heb jij een goed idee hoe we groter kunnen worden en hoe we meer leden krijgen? We zijn benieuwd en willen graag weten wat jouw idee is. Klik op de knop en vul het formulier in.

Kom maar op met jouw idee

Flyers aanvragen

In een flyer leggen we uit wat de voordelen van de ledenvereniging zijn. Ken jij in jouw buurt een goede locatie waar je de flyers neer kunt leggen? Klik op de knop en vraag de flyers aan. 

Bestel flyers

De ledenvereniging is er voor iedereen

Espria Ledenvereniging biedt hulp en ondersteuning in elke levensfase. Of je nu een ander helpt, net een kindje hebt gekregen, een puber hebt rondlopen, wat ouder wordt en graag zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen of zorgt voor iemand in je omgeving. We zijn er voor iedereen. En hoe meer leden onze ledenvereniging heeft, hoe meer we voor jou en anderen kunnen doen. 

Tip : Leden krijgen ook veel korting op dagjes uit naar de dierentuin, het pretpark en de sauna. En we bieden nog veel meer ledenvoordeel!