Skinnyminds (online)

Voel u fit en vitaal in 6 weken. Met ledenvoordeel
Kilo's lichter, een fit en vitaal gevoel, beter slapen. Doe mee met het motivatie-afvalplan van Skinnyminds, gewoon op uw eigen smartphone, tablet of computer. Na 6 weken voelt u zich vitaler en zit u beter in uw vel. Vanaf € 79,-. Uw ledenvoordeel: o.a. gratis boek Skinnyminds van Mieke Kosters (normaal € 19,95)

Ineke voor en na SkinnymindsEten staat niet meer centraal

"Hoezo 'wat mag wel' en 'wat mag niet?' Eindelijk ben ik niet meer gefocust op wat wel of niet verstandig is. Dankzij Skinnyminds staat eten niet meer centraal in mijn leven. Een fantastische ervaring. Ik geniet veel intenser van wat ik wel eet en blijf op het gewicht waar ik me prettig bij voel, zónder stress."

Ineke over Skinnyminds

Fitter en vitaler

Wilt u net als Ineke graag wat fitter en vitaler zijn? Maar u weet niet hoe? Misschien heeft u het al zo vaak geprobeerd. Maar met uw drukke leven heeft u simpelweg te weinig tijd en ruimte om voldoende te sporten, of om gezond te koken. Natuurlijk wilt u dat het een keer lukt:

• De dag beginnen vol levenslust
  • Tevreden zijn met uw gewicht
  • Genieten van licht en gezond eten

Dit houdt het motivatie-afvalplan in

Doe mee met het motivatie-afvalplan! Gewoon op uw eigen smartphone, tablet of computer. In 6 weken voelt u zich gezonder, energieker en vitaler! Start wanneer het u uitkomt. Kies de cursus dat bij u past.

Cursus afvallen zonder dieet

U volgt online instructies. Ook krijgt u 3 e-mails per week met filmpjes, opdrachten en oefeningen. Die gaan over de volgende onderwerpen:

• Motivatie: test uzelf!
  • Eten en voeding: hoe valt u nu eigenlijk af?
  • Acties: voeding, bewegen, ontspannen, Hoe maakt u dat concreet?
  • Moeilijke momenten: korte termijn, lange termijn
  • Gewoontes: Op wilskracht is lastig en ingewikkeld. Als u nieuwe gewoontes aanleert, wordt het makkelijker.
  • Me-time: Beter voor uzelf zorgen. Tijd voor uzelf nemen. Wat zit er achter de eetdrang.
  • Doorzetten, voel u slanker en kijk niet zo naar de weegschaal.
  • Prijs € 79,-

Cursus afvallen zonder dieet - met coachgesprek

• Complete cursus Afvallen zonder dieet
  • Coachgesprek: in een gesprek van ongeveer een uur geeft een coach u bijvoorbeeld handvatten om met het motivatie-afvalplan te starten, of motiveert u als het even tegenzit.
  • Prijs € 99,-

Omslag boek SkinnymindsUw voordeel als lid

• Gratis boek Skinnyminds van Mieke Kosters (normaal € 19,95)
  • Geen verzendkosten (normaal € 3,85)