Alle activiteiten op een rij
We organiseren regelmatig activiteiten in het Slimste Huis.

• Brandveiligheidsdag - vrijdag 22 oktober 2021
    Beleef brandveiligheid tijdens de open dag die Espria Ledenvereniging samen met Veiligheidsregio Noord-Holland Noord organiseert. De brandweer uit Alkmaar vertelt je dan in het Slimste Huis alles over brandveiligheid. Kinderen kunnen ook als brandweer op de foto, kleuren, knutselen met de brandweer en zich laten schminken. Een leuke en leerzame dag voor jong en oud. Kom langs!

• Slaapadviesdagen - 1 t/m 6 november 2021
    Bezoek dit najaar de slaapadviesdagen die we samen met Medipoint organiseren. Op de slaapadviesdagen is van alles te beleven. Benieuwd hoe jij beter kunt slapen? Vraag een expert om advies, krijg tips over een goede slaaphouding en probeer slaapproducten zelf uit. Ben je toe aan een nieuw matras, bedbodem of kussen? Kom erachter wat goed bij jou past. Als lid krijg je flinke korting op veel producten!