Mantelzorgcompliment aanvragen? Wij helpen je graag!

Kom naar de themadag Mantelzorgcompliment in het Slimste huis
Iedereen die onbetaalde zorg of begeleiding krijgt mag, als blijk van waardering voor alle goede zorgen, bij de gemeente een mantelzorgcompliment aanvragen. Op 9 november zitten onze ledenadviseurs in het Slimste Huis in Alkmaar klaar om jou hiermee te helpen.

Als mantelzorger lever je een belangrijke bijdrage aan de zorg voor je naaste. Gemeentes laten hun waardering daarvoor jaarlijks blijken via de  mantelzorgwaardering, ook wel mantelzorgcompliment genoemd. De invulling hiervan kan per gemeente verschillen, in Alkmaar is dit bijvoorbeeld een geldbedrag van 200 euro.

Het compliment is bedoeld voor mantelzorgers van 18 jaar en ouder, die zes aaneengesloten maanden, minimaal acht uur per week onbetaald zorg verleenden aan een hulpbehoevend persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder, kind, vriend of andere naaste zijn.

Themadag Mantelzorgcompliment

Op de themadag Mantelzorgcompliment zitten onze ledenadviseurs klaar om jou te helpen met deze aanvraag. Want wij willen graag dat iedereen deze aanvraag kan doen. Ook denken we graag mee over jouw situatie. 

Wanneer: donderdag 9 november
Waar: Slimste Huis in Alkmaar
Tijd: 12.00 tot 15.00 uur - vrije inloop

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur