Voel je veilig thuis

Wat kun je doen om je thuis echt thuis te voelen?
Om te kunnen leven zoals je wilt, is het belangrijk om je veilig te voelen. Vooral in je eigen huis wil je je geen zorgen hoeven maken. Gelukkig kun je zelf veel doen om het daar goed voor elkaar te hebben.

Of het nou gaat om brandveiligheid of dat je wilt voorkomen dat er thuis ingebroken wordt. In het Slimste Huis kun je kennismaken met verschillende manieren om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken en om je voor te bereiden op brand in huis. We weten allemaal dat je je huissleutel beter niet onder de deurmat bij de voordeur kunt leggen en dat je goede sloten niet zomaar openbreekt. In het Slimste Huis kun je ervaren waar je misschien niet aan hebt gedacht.

Brandveiligheid

  • Met slimme rook- en hittemelders kun je een melding op je smartphone en tablet ontvangen waar in huis rook, brand of extreme temperatuurstijging gemeten is.
  • Bij brand kunnen dan op elke verdieping slimme lampen gaan knipperen, de rolluiken opengaan en je elektrische apparaten in de buurt worden uitgeschakeld.
  • Rookmelders kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat je gewaarschuwd wordt als er in een andere ruimte brand is. En je kunt zelfs zorgen dat de melding bij iemand anders wordt gedaan. Bij je kinderen of buren bijvoorbeeld. Handig als je zelf niet thuis bent. 

Inbraakveiligheid

  • Inbrekers werken het liefst in het donker. Met slimme verlichting die aangaat bij beweging, maak je het inbrekers dan minder aantrekkelijk.
  • Ook kun je zorgen dat je een melding krijgt op de smartphone dat er beweging is bij je in de tuin, bij de deur of bij een raam. En je kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat buiten een alarm afgaat.
  • Met een slim elektrisch deurslot heb je geen sleutel meer nodig om de deur te openen. Via een app op je smartphone open je de deur. Met geo-fencing kun je je sloten ook zo instellen dat ze automatisch opengaan als je in de buurt bent. 
  • En met een deurbel met camera kun je zien wie er 's avonds nog aanbelt. 

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur