Sporten met korting

Onbeperkt sporten bij Basic-Fit met 20% korting
Even je hoofd leeg maken? Die laatste pondjes kwijtraken? Krijg nu 20% korting als je via de ledenvereniging gaat sporten bij Basic-Fit. Probeer Sporten met korting 1 maand gratis uit!
  • 20% korting op Basic-Fit abonnement
  • Altijd Basic-Fit club in de buurt

Zo werkt Fitness met korting

Dat sporten en bewegen gezond voor je is, wist je natuurlijk al. Nu zijn de kosten geen excuus meer. Als lid van de ledenvereniging sport je namelijk supervoordelig bij Basic-Fit:

• Onbeperkt fitnessen, optie: live groepslessen
  • In de Basic-Fit club die je wil
  • Op het moment dat het jou uitkomt

Makkelijk verdiend

Stel: je kiest voor het abonnement Onbeperkt fitness. Via de ledenvereniging betaal je dan € 17,30 per maand, oftewel € 207,60 per jaar. Als je direct bij Basic-Fit een abonnement afsluit, betaal je € 19,99 per 4 weken, dat is € 259,87 per jaar. Het verschil: € 52,27.

Plus:

• 1 maand gratis uitproberen

Al Basic-Fit pas?

Heb je al een abonnement bij Basic-Fit en wil je profiteren van het voordelige abonnement via de ledenvereniging? Zeg dan eerst je huidige abonnement op en vraag dan hieronder je nieuwe Basic-Fit pas aan.

Prijzen

• Abonnement Onbeperkt fitness incl. virtuele groepslessen € 17,30 per maand (normaal € 21,66)
  • Abonnement Onbeperkt fitness incl. live groepslessen € 23,30 per maand (normaal € 27,08)

Jouw voordeel als lid