Beleefhuis

Ervaar hoe je veilig en comfortabel kunt wonen
Je wil graag veilig en plezierig in je eigen huis wonen. In het Beleefhuis en Slimste Huis zie je slimme oplossingen om je huis veiliger en comfortabeler te maken. Kom eens langs en ervaar zelf wat er allemaal mogelijk is.

Beleefhuizen

Alkmaar

Je bent van harte welkom in het Slimste huis op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Reserveer jouw bezoek aan het Slimste Huis (maximaal 4 personen) en ontdek wat er in huis mogelijk is voor meer comfort en veiligheid.

Elke donderdag is er een inloopspreekuur ledenadviseur van 10.00 tot 13.00 uur. Je kunt bij de ledenadviseur van de ledenvereniging terecht met al je vragen.

Elke dinsdag is de ledenadviseur met contacthond aanwezig van 13.00 tot 16.00 uur.

Slimste huis
Ringers Winkelcentrum 1e verdieping (boven ANWB)
Noorderkade 173
1823 CJ Alkmaar

Assen

Het Beleefhuis in Assen is voorzien van allerlei slimme en handige oplossingen en producten in en om huis. Het beleefhuis is open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de coronarichtlijnen van het RIVM.

Elke donderdagochtend is ook de ledenadviseur van de ledenvereniging aanwezig. Je kunt er terecht met al je vragen. Op de andere momenten kun je bij de andere organisaties terecht.

Het beleefhuis in Assen is tot stand gekomen door een samenwerking tussen verschillende organisaties, waaronder Espria ledenvereniging, Actium, Veiligheidsregio Drenthe, Vaart welzijn en MEE Drenthe.

Doe de virtuele tour

Actium Beleefhuis
Zwartwatersweg 155
9402 SN Assen

Zeker weten dat het beleefhuis open is als jij erheen wilt?
Bel de ledenadviseur, 088 - 383 20 00.

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.