TOK

Digitale ontmoetingsplek voor jong en oud. Gratis
Drie generaties mannen op de bank
Wist u dat meer dan een miljoen Nederlanders zich eenzaam voelen? Wilt u meer contact met vrienden of familie? Of kunt u daarin van meer betekenis zijn voor een ander? TOK, Tafel Om aan te Kletsen, verbindt mensen met elkaar. Jong en oud, familie en buren, bekenden en onbekenden. Tokt u mee vanaf 15 december 2018?

Zo werkt TOK

Dagelijks even een praatje maken, juist als het niet zo makkelijk is om even bij elkaar langs te gaan. Als lid heeft u gratis toegang tot TOK.nl. Vanaf 15 december 2018 kunt u volop tokken!

Tokt u ook mee?

Met TOK is online met elkaar kletsen leuk en simpel. En foto’s of filmpjes delen kan ook. Het lijkt een beetje op chatten in een WhatsApp-groep, maar werkt anders. In een beveiligde digitale omgeving nodigt u zelf mensen uit waarmee u wilt kletsen, naar wens met of zonder beeld erbij.

Gratis

Als lid van de ledenvereniging kunt u gratis een tafel aanmaken op www.tok.nl. Wilt u iemand uitnodigen aan tafel, dan werkt dat eenvoudig: vul het e-mailadres van die persoon in bij de tafel en er volgt automatisch een uitnodiging voor een praatje. Tafelgenoten hoeven overigens geen lid te zijn om deel te nemen aan het gesprek.

Makkelijk en vertrouwelijk

Het platform is makkelijk in gebruik en ook toegankelijk als u zich niet helemaal thuis voelt in de digitale wereld. Wat u aan gesprekken voert, blijft vertrouwelijk en kan niet met derden worden gedeeld. En als u niet meer wilt ‘tokken’, dan wist u gegevens heel eenvoudig. Een gerust gevoel.

Fijne kneepjes leren? Volg de workshop

Wilt u de fijne kneepjes van het tokken leren? Meld u alvast aan voor de workshop die de ledenvereniging bij u in de buurt organiseert.

Aanmelden: bel 088 - 383 20 00

Uw voordeel als lid

Gratis voor leden

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Lid worden
  • U mag ook niet-leden uitnodigen aan uw eigen praattafel.

Meer over