Vitali-tijd en andere evenementen gaan niet door

Bijeenkomsten tot 1 juni stopgezet
Door corona gaan de Vitali-tijd bijeenkomsten de komende tijd niet door. Ook andere bijeenkomsten en evenementen van de ledenvereniging zijn tot 1 juni stopgezet. We luisteren naar het advies van het Rijksinstituut voor Voorlichting en Milieu (RIVM). In juni kijken we wanneer de evenementen weer door kunnen gaan.

Hulp van de ledenvereniging

Producten en diensten via de ledenvereniging kun je blijven gebruiken. Vraag het eenvoudig aan via de website of bel ons, 088 – 383 20 00. We regelen het. Denk aan de klussendienst of maaltijdservice. We volgen altijd de adviezen van het RIVM en vinden jouw gezondheid en die van de medewerkers belangrijk.

Huisbezoek en telefonisch contact

Huisbezoeken van de ledenadviseurs gaan niet door. Een nieuwe afspraak wordt met je ingepland. Heb je een vraag die niet kan wachten, bel de ledenvereniging. We helpen dan graag aan de telefoon. Of kijk hoe de ledenvereniging helpt in de coronacrisis.