Volg Gerard Hofland (75)

Elke maand blogt hij over zijn Imagine Run
Gerard Hofland doet mee aan de Imagine Run van de ledenvereniging, net als 5 andere deelnemers. Heel eenvoudig met de gratis app Imagine Run. Van de ledenvereniging kreeg hij 2 sporttenues (t.w.v. € 150,-) zodat hij optimaal aan zijn conditie kan werken. Elke maand blogt hij over zijn vorderingen op deze pagina. Volg hem op de voet!

Zo werkt Gerard aan zijn conditie

UPDATE september 2019

Volg Imagine Runners - Gerard Hofland1-7 september 99.143 stappen
8-15 september 95.280 stappen
15 -21 september 114.220 stappen
21-28 september 75.226 stappen

Ik liep altijd 10.000 stappen per dag en nu aanmerkelijk meer. Maar ik weet niet of ik dit volhoud.
Jarenlang loop ik al met Fitbit maar nu ben ik langzaam aan het proberen om met de Imagine Run-app te lopen. Dat heb ik hier al gedaan maar ik weet nog niet hoe ik dat terug kan zien.
De plannen voor volgende maand zijn: wandelen op Mallorca en dan denk ik hoger uit te komen.

Daarom doet Gerard mee aan Imagine Run

Imagine Runners - Gerard Hofland

'Ik wil meer bewegen'

'Ik heb al 25 jaar diabetes. Om meer te gaan bewegen wil ik starten met wandelen en fietsen.'

Zo doen de andere Imagine Runners het

Benieuwd hoe de andere Imagine Runners het doen? Hoe gaat het met de conditie van Truus, Raymond, Natasja en Lisette? Volg ook hun blogs!