Volg Raymond Kats (38)

Elke maand blogt hij over zijn Imagine Run
Raymond Kats doet mee aan de Imagine Run van de ledenvereniging, net als 5 andere deelnemers. Heel eenvoudig met de gratis app Imagine Run. Van de ledenvereniging kreeg hij 2 sporttenues (t.w.v. € 150,-) zodat hij optimaal aan zijn conditie kan werken. Elke maand blogt hij over zijn vorderingen op deze pagina. Volg hem op de voet!

Zo werkt Raymond aan zijn conditie

UPDATE september 2019

Na wat eerste technische uitdagingen (app viel steeds uit) langzaamaan meer positieve ervaringen gekregen.
Waar ik voorheen iedere dag met de auto naar mijn werk ging, is mijn motivatie én conditie inmiddels al zo ver verbeterd dat ik inmiddels al 8 weken iedere dag naar mijn werkgever fiets. Al met al toch ‘de stok achter de deur’ gevonden om serieus met mijn conditie aan de slag te gaan.
Opgeven aan een hardloopevenement is voor nu nog een stap te ver, maar bij een zachte winter verwacht ik dat ik komend voorjaar zeker zo ver zal zijn!

Daarom doet Raymond mee aan Imagine Run

Imagine Run - Raymond Kats'Ik wil aan mijn conditie werken'

'Ik doe graag mee aan Imagine Run als "stok achter de deur" om aan mijn conditie te werken.'

Zo doen de andere Imagine Runners het

Benieuwd hoe de andere Imagine Runners het doen? Hoe gaat het met de conditie van Truus, Natasja, Lisette en Gerard? Volg ook hun blogs!