Voorbereiding keukentafelgesprek

Bereid uw Wmo-aanvraag voor met de ledenadviseur
Heeft u Wmo-ondersteuning aangevraagd bij de gemeente om langer zelfstandig thuis te wonen? Dan nodigt de gemeente u uit voor een keukentafelgesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt u met de gemeente welke hulp u nodig heeft. Een belangrijk gesprek dus. Vraag onze ledenadviseur om het keukentafelgesprek samen met u voor te bereiden. Gratis voor leden.

Zo werkt het gesprek met de ledenadviseur

Tijdens het gesprek kijkt de ledenadviseur samen met u naar uw persoonlijke situatie. Zij neemt vragen met u door die u van de gemeente kunt verwachten.

Met een voorbereiding op het keukentafelgesprek

• Krijgt u meer inzicht in wat u nodig heeft
  • Bent u beter voorbereid op de vragen van de gemeente
  • Kunt u beter aan de gemeente uitleggen wat u wel en niet kunt
  • Heeft u grotere kans dat u de hulp krijgt die u nodig heeft

LET OP De ledenadviseur is niet aanwezig bij het keukentafelgesprek met de gemeente. Zij helpt u om dit gesprek voor te bereiden.

Zo maakt u een afspraak

Afspraak aanvragen

Telefonisch

Bel 088 - 383 20 00
Houd uw lidnummer bij de hand

LET OP Veel mensen vragen een voorbereiding op het keukentafelgesprek aan. Als u nu een afspraak aanvraagt, kan de ledenadviseur in september bij u komen.

Uw voordeel als lid

• Gratis voor leden