Welkom thuis pakket

Hulp na ziekenhuisopname
Oudere vrouw zit in huiskamer, op de achtergrond strijkt de hulp
Moet u binnenkort naar het ziekenhuis voor een operatie of opname? Dan is het goed alvast na te denken wie u helpt als u thuiskomt. Vaak moet er thuis van alles worden geregeld. Wie doet het huishouden? Wie brengt u naar de fysiotherapeut? Wie haalt de boodschappen? U regelt het met het Welkom thuis pakket.

• U bent goed voorbereid op uw thuiskomst na ziekenhuisopname.
  • Alles wordt voor u thuis geregeld, zodat u sneller wordt ontslagen uit het ziekenhuis.
  • U kunt zelfstandig blijven wonen.
  • U kunt werken aan een sneller herstel .
  • Uw naasten worden goed verzorgd tijdens uw ziekenhuisopname.

Zo werkt het Welkom thuis pakket

Met het Welkom thuis pakket weet u zeker dat thuis alles goed geregeld wordt en dat u in alle rust kunt herstellen. U stelt het pakket in overleg samen, bijvoorbeeld met:

Ook voor uw huisgenoten

Heeft uw partner of een andere huisgenoot verzorging nodig als u in het ziekenhuis ligt? Geen probleem. Hij of zij kan dan al gebruikmaken van het Welkom thuis pakket. Een gerust gevoel.

Uw voordeel als lid

• De hulp die u nodig heeft na een ziekenhuisopname, perfect geregeld va de ledenvereniging