Zelfstandig blijven wonen

met hulp van de ledenvereniging
De ledenvereniging is er voor iedereen die zo lang mogelijk in zijn eigen huis wil blijven wonen. Ook als u niet alles zelf meer kunt, zoals schoonmaken of koken. Wij weten de weg naar de juiste hulp en ondersteuning om zelfstandig, veilig en plezierig te leven.

Keukentafelgesprek voorbereiden - mevrouw van Zijl

“Ik kan nu zelfstandig blijven wonen”

“Ik wil graag in mijn eigen huis blijven wonen, alleen traplopen en schoonmaken lukken mij niet meer. Gelukkig kan de ledenvereniging mij adviseren over de juiste hulp en ondersteuning.”

Mevrouw van Zijl, lid sinds 1971

Toegang tot meer dan 60 producten voor € 20,50 per jaar

Voorbereiding keukentafelgesprek

Huishoudelijke hulp

Boodschappenservice

“Ik ken de weg naar zorg en ondersteuning in uw buurt

Wilt u graag thuis blijven wonen, maar lukken traplopen en schoonmaken niet meer? Ik ken de weg naar zorg en ondersteuning in uw buurt. Ook geef ik u graag advies over hoe u Wmo-ondersteuning aanvraagt bij uw gemeente.

Ledenconsulent Claudia

Keukentafelgesprek voorbereiden - ledenconsulent Claudia

Waarom de ledenvereniging?

De ledenvereniging is er als u wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Een zieke helpt. Ziek thuis ligt. Net een kindje hebt gekregen. Of als het leven gewoon even tegenzit. De ledenvereniging helpt u verder. Zodat u door kunt met uw leven. Zelfstandig, veilig en plezierig.

En dat voor maar € 20,50 per kalenderjaar.

Direct lid worden

Top 5 ledenvoordeel

• Gratis hulp en advies van onze ledenconsulenten
  • Gratis loophulpmiddelen lenen, zoals krukken