Zo terugverdiend

Het voordeel van Annelies en Theo
Annelies (71) en Theo (73) genieten van het leven. Ze passen een dag in de week op hun kleinkinderen, doen vrijwilligerswerk in het dorp en fietsen graag. Via de ledenvereniging maken zij gebruik van verschillende producten en diensten. Met korting! Dit jaar besparen zij meer dan € 200,- en hebben ze hun lidmaatschapsgeld zo weer terugverdiend!

Dit besparen Annelies en Theo met het lidmaatschap

Zorgverzekering

Annelies: “We genieten via de ledenvereniging van collectiviteitskorting op onze zorgverzekering van Univé. De ledenvereniging maakt elk jaar afspraken met 4 grote zorgverzekeraars en die leveren alle leden veel extra’s op. Je krijgt korting op de basisverzekering én de aanvullende verzekeringen. Dit scheelt Theo en mij € 160,- per jaar!”.

Matrasreiniging

Een goed bed is belangrijk. Een fris bed ook! Theo en Annelies laten elk jaar hun matras grondig reinigen, met korting via de ledenvereniging. Milieuvriendelijk, duurzaam, snel en gewoon thuis. Je slaapt dezelfde nacht weer in je eigen bed.

Korting op hulpmiddelen

Theo heeft hoge bloeddruk. “De arts adviseerde mij om veel te wandelen en te fietsen. En om een bloeddrukmeter aan te schaffen, zodat ik de bloeddruk zelf in de gaten kan houden. Ik heb de meter met € 7,50 korting gekocht in de Medipoint winkel. En ik heb ook direct een stevige douchekruk met € 16,50 korting meegenomen. Ik merk dat ik soms niet zo stevig sta onder de douche. Nu kan ik ook gaan zitten. Handig!”

Fietspechhulp

Omdat Annelies en Theo graag fietsen is de fietspechhulp via de ledenvereniging een uitkomst. Hebben ze een keer pech onderweg regelen ze snel een monteur die ter plekke de fiets repareert. Een gerust gevoel waardoor fietsen nog leuker wordt en je bij pech snel verder kunt. Annelies en Theo besparen hiermee € 14,- per jaar.

De voordelen per jaar op een rij

•    Zorgverzekering > €160,08
•    Matrasreiniging > € 10,95
•    Korting op hulpmiddelen > € 23,75
•    Fietspechhulp > € 14,-
Totaal € 208,78 voordeel in 1 jaar

Geniet ook van korting!

Ontdek de voordelen van de ledenvereniging en verdien je lidmaatschapsgeld terug met korting op producten en diensten. Ken je een vriendin, vriend of familielid voor wie een lidmaatschap ook interessant is? Vertel het gerust verder! Een lidmaatschap kost € 21,50 per huishouden, per kalenderjaar.