Zo terugverdiend

Het voordeel van Eva
Eva is gescheiden en woont samen met haar kinderen Thomas (7), Ivo (3) en hond Jip. Dit jaar maakte zij al gebruik van een aantal producten van de ledenvereniging en bespaarde maar liefst € 110,-. Het lidmaatschapsgeld heeft ze zo weer terugverdiend! Lees waarop Eva heeft bespaard en kijk welk voordeel jij kunt krijgen.

Dit bespaart Eva met het lidmaatschap

Plaswekkertraining

Eva: “Ivo gaat over een paar maanden naar school. Hij heeft er veel zin in en kan bijna niet wachten om net als zijn broer naar de grote school te gaan. Maar Ivo is nog niet helemaal zindelijk. Op sommige dagen gaat het goed, op andere dagen heeft hij nog weleens een natte broek. Daarom heb ik met korting de plaswekkertraining besteld via de ledenvereniging. Met deze training leert hij om op tijd naar de wc te gaan zodat hij straks volop kan genieten van school en alle nieuwe dingen die hij gaat leren.”

Eerste hulp aan kinderen 

Een schaafwond, bloedneus of insectenbeet... Met twee jonge kinderen heb je weleens een ongelukje. Fijn als je dan weet hoe je moet handelen. Eva volgde de online cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’. Deze cursus wordt gegeven door Livis, gecertificeerd EHBO-partner. In 2,5 uur ben je op de hoogte van de meest voorkomende kinderongelukken en hoe je hulp biedt. Deze cursus is ook handig voor opa’s en oma’s die weleens een dagje oppassen! 

Voordeelshop

Eva: “ik moet keuzes maken waar ik mijn geld aan besteed. Een dagje pretpark of dierentuin kan niet zomaar, daar spaar ik voor. Ik ben dan ook blij dat de ledenvereniging een Voordeelshop heeft waar je flink korting krijgt op dagjes weg. Deze zomer heb ik de kinderen getrakteerd op een dagje Wildlands. Het was fantastisch! IJsberen, olifanten, slingerapen… De kinderen hebben het er nu nog over. We dromen al van een volgend uitje en boeken die dan weer via de Voordeelshop. 

De voordelen op een rij

•    Plaswekkertraining > € 69,90 korting
•    EHBO cursus > € 7,45 korting
•    Voordeelshop – dagje Wildlands >  € 33,- korting
    Totaal € 110,35 voordeel in 1 jaar


Geniet ook van korting!

Ontdek ook alle voordelen van de ledenvereniging en verdien je lidmaatschapsgeld terug met korting op producten en diensten. Ken je een vriendin, vriend of familielid voor wie een lidmaatschap ook interessant is? Vertel het gerust verder! Een lidmaatschap kost € 22,50 per huishouden, per kalenderjaar. 

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur