Vrouwen in de overgang

Zit je nog goed met je zorgverzekering?
Heb je opvliegers? De combinatie van een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis en je lidmaatschap van Espria Ledenvereniging biedt je aanbod op maat tijdens de overgang. Daarmee zit je goed:
  • 10% collectieve korting op de aanvullende zorg- en tandartsverzekeringen. Ook voor gezinsleden.
  • Tot 36 fysiotherapie behandelingen vergoed in de aanvullende pakketten.
  • Extra vergoedingen in de collectieve verzekering zoals cursussen mindfulness en afvallen.
  • Voordelen bij je lidmaatschap: o.a. gratis adviesgesprek met overgangsconsulent en gratis zelfhulpmodule bij overgangsklachten. Lees hieronder meer over de voordelen.

Zo sluit je deze collectieve zorgverzekering af

Meld je rechtstreeks aan bij Zilveren Kruis        en ben je nog geen lid?     Word dan lid van Espria Ledenvereniging

Je bent al lid voor maar €22,50 per jaar. Heb je vragen? Bel ons op: 088 - 383 20 00. We staan 24/7 voor je klaar.

Ledenvoordeel ter ondersteuning bij de overgang

• Nieuw in ons aanbod per 2023. Gratis persoonlijk adviesgesprek overgangsconsulent Care for Women.
  • Gratis zelfhulpmodules van Mirro, speciaal over overgangsklachten, maar ook over slecht slapen of werkstress.
  • Ben je mantelzorger en zou vervanging af en toe een opluchting zijn? We helpen je met een vervanger via Saar aan Huis. Je krijgt 5% korting op het uurtarief.
  • Ontspanning is belangrijk. Samen of juist even alleen. Via onze Voordeelshop krijg je korting tot wel 70% op uitjes, restaurants of hotelovernachtingen. Of relax thuis met films en e-books.
  • Heb je tijdelijk hulp nodig om de huishoudelijke taken gedaan te krijgen? De Ledenvereniging helpt om een goede hulp te vinden, bijvoorbeeld via UWassistent met 2,5% korting op het uurtarief.
  • Ondersteuning bij gemakkelijk lekker en gezond eten? Vers aan Tafel levert je lekkere gezonde maaltijden. Vers gekookt en direct diepgevroren. Op voorraad in je vriezer ook voor de onverwachte momenten. En je krijgt 15% korting.
  • Als lid van de ELV profiteer je bovendien van voordeel op nog meer producten en diensten. Kijk voor een overzicht op www.ledenvereniging.nl/ledenvoordeel.

Aanmelden voor Zilveren Kruis collectieve verzekering

Leden van Espria Ledenvereniging kunnen deze collectieve verzekering afsluiten. Meld je hier rechtstreeks aan bij Zilveren Kruis. Houd je lidnummer bij de hand.

Overweeg je een andere zorgverzekering?

Als lid krijg je tot 10% korting op onze andere collectieve aanvullende verzekeringen bij Univé, De Friesland en Menzis.

Chat met onze
ledenadviseur