Zorg op vakantie

Zorg en hulpmiddelen die u thuis ook heeft
Heeft u tijdens uw vakantie verzorging, verpleging of hulpmiddelen nodig? Of als u bijvoorbeeld uit logeren gaat, met het gezin, opa en oma een weekendje weggaat, of als daggast naar een bruiloft gaat? Geen probleem! Of het nu voor uzelf is of voor uw partner, kind of reisgenoot. Met Zorg op vakantie heeft u buitenshuis de zorg en hulpmiddelen die u thuis ook heeft. Geleverd door Comfortzorg. Met ledenvoordeel.

Zo werkt Zorg op vakantie

Zorg op vakantie is een unieke service van Comfortzorg, de grootste organisatie op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen in heel Nederland. Comfortzorg regelt voor u de verpleging, verzorging en begeleiding op uw vakantieadres of logeeradres. Altijd in overleg met u.

Zorg zoals thuis

Meisje met krukken speelt buiten met begeleiding ComfortzorgAlles wat thuis mogelijk is, kan ook op uw vakantieadres. Heeft u speciale wensen en hierbij hulp nodig? Zwemmen, wandelen, bezoek aan museum of bioscoop... Samen met Comfortzorg overlegt u hoe uw vakantiewensen gerealiseerd kunnen worden.

Hulpmiddelen

Alle hulpmiddelen die u nodig heeft, kunt u laten bezorgen op uw vakantieadres. Deze hulpmiddelen worden meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Als ze niet worden vergoed, kunt u de hulpmiddelen kunt u op eigen kosten huren. Meer informatie bij Comfortzorg en uw zorgverzekeraar.

Zorg op vakantie

 • Waar u ook naartoe reist in Nederland
 • Zorg die u thuis ook heeft
 • Hulpmiddelen op uw vakantieadres

Prijzen

 • Zorg op uw vakantieadres € 57,50*)
 • Hulpmiddelen op uw vakantieadres € 37,50*)
 • Zorg en hulpmiddelen op uw vakantieadres € 67,50*)

*) Prijzen zijn per aanvraag.


Uw voordeel als lid

 • Hebben uw partner en u allebei zorg en/of hulpmiddelen nodig? Dan betaalt u de prijs voor 1 persoon.
 • Gaat u met een groep op reis en heeft u allemaal zorg en/of hulpmiddelen nodig? Comfortzorg doet u een aanbod op maat.
 • In sommige gevallen kan de zorg op uw vakantie niet worden geregeld. Daarover krijgt u van tevoren bericht van Comfortzorg.

Voorwaarden

Body

Man in rolstoel met hondje en medewerker ComfortzorgZo vraagt u Zorg op vakantie aan

 1. Klik hieronder op Inloggen.
 2. Volg de instructies.

Inloggen