EHBO: weet wat je moet doen

Is iemand gewond? Met een EHBO-cursus weet jij hoe je hulp biedt bij alle mogelijke ongelukken en wonden. 50% korting via de ledenvereniging.

Volg een EHBO-cursus

Wat moet je doen als iemand een tekenbeet heeft of flauwvalt? Als je een EHBO-cursus doet via de ledenvereniging leer je wat je kunt doen als iemand hulp nodig heeft. Je krijgt als lid van de ledenvereniging 50% korting op verschillende EHBO-cursussen bij Livis. De cursussen bestaan uit theorie- en praktijklessen.

EHBO bij volwassenen

Tijdens de cursus EHBO voor volwassenen leer je wat je moet doen bij de meest uiteenlopende verwondingen en ongelukken. En hoe de AED werkt. Geslaagd? Dan weet jij bijvoorbeeld hoe je moet omgaan met bloedingen, verstikkingen en een hartstilstand.

EHBO bij baby’s en kinderen

EHBO bij baby’s en kinderen is anders dan bij volwassenen. Werk je met kinderen? Of zorg je vaak voor je kleinkinderen? Volg een cursus EHBO bij baby’s en kinderen. Na de cursus weet je bijvoorbeeld hoe je een baby reanimeert.

Eerste hulp aan kinderen

Wat doe je als een kind is gevallen, een schaafwond of een bloedneus heeft? Tijdens de cursus Eerste hulp aan kinderen leer je hoe te handelen bij de meest voorkomende ongelukjes in en om het huis. Thuis de juiste hulp verlenen? Lees meer over het verzorgen van alledaagse wondjes.

Herken kinderziekten

Welke kinderziekte heeft je kind? En wanneer waarschuw je de huisarts? Je leert het bij de online cursus Herken kinderziekten.

Eerste hulp aan sporters

De online cursus EHBO aan sporters is nuttig als je zelf veel sport of actief bent bij een sportvereniging. Je leert bijvoorbeeld blaren of schaafwonden behandelen. Maar je leert ook wat je moet doen bij kneuzingen en botbreuken.


EHBO thuis: zorg voor een verbandtrommel

De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis. Lees welke spullen onmisbaar zijn in je verbandtrommel. Zo kun je wonden die ontstaan in en om het huis gemakkelijk verzorgen.

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur