Webinar 'Dementie'

Webinar over dementie
Iedereen is weleens vergeetachtig. Dat betekent nog niet dat je dementie hebt. Maar wat zijn de signalen van dementie dan wel? Casemanager Tineke van den Berg legt uit waarop je kunt letten en waarom vroegsignalering van dementie zo ontzettend belangrijk is.


Je kunt hier binnenkort de webinars van 20 en 22 september terugkijken.


  • Zorgen voor een naaste - Wijkverpleegkundige dementie Tineke van den Berg Icare V&VTips en adviezen van gespecialiseerd wijkverpleegkundige dementie Tineke van den Berg van¬†Icare V&V.
  • Gewoon thuis te volgen op pc, laptop, tablet of smartphone
  • Gratis voor leden en niet-leden


Webinar van 30 november terugkijken

Heb je het webinar dementie en domotica gemist? Je kunt het hieronder terugkijken. 


Signaleringskaart dementie

Op deze kaart lees je hoe je dementie herkent en hoe je met dementie omgaat. Ook geven we tien signalen die te maken hebben met dementie.


Ledenvoordeel

  • Gratis voor leden en niet-leden

Wat is een webinar?

Een webinar is een korte workshop of cursus op internet. Een deskundige vertelt over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld slank worden of eenzaamheid. Als deelnemer kun je actief meedoen door vragen van de deskundige te beantwoorden, en door zelf vragen stellen. Maar je komt zelf nooit in beeld. Ook kun je een schuilnaam gebruiken.
Aan een webinar neem je deel achter je eigen computer, tablet of smartphone. Het maakt niet uit waar je bent. Als je maar op het tijdstip van het webinar bent ingecheckt (supereenvoudig!).

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur