Zorgen voor een naaste

Webinar over omgaan met dementie
Misschien wel het moeilijkste dat je kunt meemaken: een naaste zien veranderen door dementie. Hoe ga je daarmee om? Wat kun je doen? In het webinar Zorgen voor een naaste geven wijkverpleegkundige dementie Tineke van den Berg van Icare V&V en trainer/voorlichter Jos van der Deure van Alzheimer Nederland een steuntje in de rug met tips en adviezen.
 • dementie - Jos van der DeureZorgen voor een naaste - Wijkverpleegkundige dementie Tineke van den Berg Icare V&VTips en adviezen van gespecialiseerd wijkverpleegkundige dementie Tineke van den Berg, Icare V&V, en van trainer/voorlichter Jos van der Deure, Alzheimer Nederland
 • Gewoon thuis te volgen op pc, laptop, tablet of smartphone
 • Gratis voor leden en niet-leden

Datum en tijd

1 oktober 10.00 uur


Hierover gaat het webinar

In het webinar Zorgen voor een naaste krijg je deskundige antwoorden op vragen zoals:

 • Welke vormen van dementie zijn er?
 • Wat zijn de signalen van dementie?
 • Wat is een casemanager?
 • Hoe kun je de juiste diagnose laten stellen?
 • Hoe kan iemand met dementie zo lang mogelijk thuis blijven wonen?

Tineke van den Berg en Jos van der Deure kennen de problemen rond dementie als geen ander. In hun werk bij Icare V&V en Alzheimer Nederland hebben zij er dagelijks mee te maken. Zij vertellen dan ook direct vanuit de praktijk. Verhalen waar je echt wat aan hebt.

Stel gerust je vraag

Heb je een vraag voor Tineke van den Berg of Jos van der Deure? Stel hem gerust! Je krijgt meteen antwoord.

Wat is een webinar?

Een webinar is een korte workshop of cursus op internet (30 - 45 minuten). Een deskundige vertelt over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld slank worden of eenzaamheid. Als deelnemer kun je actief meedoen door vragen van de deskundige te beantwoorden, en door zelf vragen stellen. Maar je komt zelf nooit in beeld. Ook kun je een schuilnaam gebruiken.
Aan een webinar neem je deel achter je eigen computer, tablet of smartphone. Het maakt niet uit waar je bent. Als je maar op het tijdstip van het webinar bent ingecheckt (supereenvoudig!)


Zo doe je mee aan het webinar

Het webinar Zorgen voor een naaste volg je eenvoudig op Stamtafel, de veilige online ontmoetingsplek van de ledenvereniging. Als lid heb je gratis toegang. Meedoen aan het webinar is heel eenvoudig:

 1. Klik hieronder of hierboven op de knop Aanmelden
 2. Volg de instructies op Stamtafel en klik tot slot op de blauwe knop Deelnemen
 3. Krijg een herinnering een kwartier voordat het webinar begint

Ledenvoordeel

 • Gratis voor leden en niet-leden