Bezoek de slaapadviesdagen in het Slimste Huis

Je bent welkom voor slaapadvies op 16, 17, 18 november
Bezoek op woensdag 16, donderdag 17 of vrijdag 18 november de slaapadviesdagen in het Slimste Huis. Loop binnen tussen 10:00 tot 16:00 uur.

Op de slaapadviesdagen is van alles te beleven:

• Benieuwd hoe jij beter kunt slapen? Vraag een expert om advies, krijg tips over een goede slaaphouding en probeer slaapproducten zelf uit.
  • Ben je toe aan een nieuw matras, bedbodem of kussen? Kom erachter wat goed bij jou past. Als lid krijg je flinke korting op veel producten!

Combineer je bezoek met een rondleiding in het Slimste Huis

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van veilig, comfortabel en zelfstandig wonen? Ervaar in het Slimste Huis wat onze oplossingen voor je kunnen betekenen.

Je combineert je bezoek aan de slaapadviesdagen gemakkelijk met een rondleiding. Mail je naam en het tijdstip waarop je graag een rondleiding wilt naar slimstehuis@ledenvereniging.nl. We nemen dan contact met je op.

Chat met onze
ledenadviseur