Moeder aan de lijn

Online meet-up met Eric Corton: werk en mantelzorg, hoe houd je de balans?
Zorg jij wel eens voor een ander? Voor je vader, je moeder? Of iemand uit de buurt? Of verwacht je dat in de toekomst te doen? Doe dan mee aan de online meet-up Moeder aan de lijn. Daarin gaat Eric Corton in gesprek met mantelzorgers. Maar je gaat vooral in gesprek met lotgenoten. Wat is het nu eigenlijk om zorg te verlenen? En hoe groot is de impact jouw leven? Op je werk? Doe mee aan de meet-up. Laten we leren van elkaar!
  • Balans werk en mantelzorg
  • Leren van elkaar
  • Tips en handvatten voor lastige situaties
  • Gewoon thuis te volgen op pc, laptop, tablet of smartphone
  • Gratis voor leden en niet-leden

Datums

6 oktober 14.00 uur

22 oktober 19.00 uur

Aanmelden    6 oktober 14.00 uur

Aanmelden  22 oktober 19.00 uur

Meld je op tijd aan! Er is plaats voor 80 mensen per meet-up.

Hierover gaat de meet-up

De online meet-up Moeder aan de lijn is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daar een keer mee te maken krijgt. Onder leiding van Eric Corton (bekend van televisie en de theatervoorstelling 'Ma') bekijk je fragmenten uit de documentaire Moeder aan de lijn en ga je met andere mantelzorgers in gesprek. Wat betekent het om voor iemand te zorgen? Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is.

Zo doe je mee aan de meet-up

De online meet-up Moeder aan de lijn volg je eenvoudig via Zoom, een programma waarmee je via internet kunt communiceren. Gratis. Meedoen is heel eenvoudig:

1. Klik hieronder of hierboven op de knop Aanmelden. Kies de datum die jou het beste past.
  2. Je komt op de website Moeder aan de lijn. Vul je gegevens in en klik op de oranje knop Aanmelden
  3. Krijg e-mails met uitleg en een herinnering voordat de meet-up begint.

Aanmelden    6 oktober 14.00 uur

Aanmelden  22 oktober 19.00 uur

Meld je op tijd aan! Er is plaats voor 80 mensen per meet-up.

Ledenvoordeel

• Gratis voor leden en niet-leden

Logo Moeder aan de lijn      Logo WeHelpen      Logo NewAms      Logo Espria Ledenvereniging