Hulpmiddelen kopen

10% tot 25% korting op aankoop hulpmiddelen
In de thuiszorgwinkels van Medipoint en Zuiver Zorg (Nijkerk) koopt u artikelen en hulpmiddelen voor u en uw gezinsleden met 10% ledenkorting. Op sommige artikelen en hulpmiddelen krijgt u zelfs 25% korting. Daarnaast kunt u bepaalde loophulpmiddelen, zoals krukken, gratis lenen voor een bepaalde periode.

Thuiszorgwinkels

Hulpmiddelen met standaard 10% ledenkorting koopt u in de thuiszorgwinkels van Medipoint of Zuiver Zorg (Nijkerk). Bijvoorbeeld:

• bedverhoger
  • borstkolf
  • hometrainer
  • krukken
  • rolstoel
  • scootmobiel
  • sta-op-stoel
  • telefoon met grote toetsen
  • verpleegartikelen
  • verzorgingsartikelen
  • weegschaal

Adressen

Kijk in het winkeloverzicht voor een thuiszorgwinkel van Medipoint bij u in de buurt.

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1a
3861 RG Nijkerk

Webshops

Hulpmiddelen met 10% ledenkorting kunt u ook bestellen in de webshop van Medipoint of in de webshop van Zuiver Zorg.
Informatie over bezorgkosten

Extra ledenkorting

​​Als lid krijgt u 25% korting bij Medipoint op 10 speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen.

Als lid krijgt u extra korting bij Zuiver Zorg op een hometrainer, scootmobiel of sta-op-stoel.

Heeft u een vraag over een hulpmiddel of de winkelvoorraad?

• Medipoint: bel 088 - 10 20 100 (24/7, lokaal tarief), of ga langs bij een thuiszorgwinkel.
  • Zuiver Zorg: bel 033 - 76 20 700, e-mail info@zuiverzorg.com, of ga langs bij de thuiszorgwinkel: Gildenstraat 1a Nijkerk.

Uw voordeel als lid

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Tip: meld u in de thuiszorgwinkel aan!
  • Een online bestelling bij Medipoint wordt vanaf € 25,- gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
  • Voor een online bestelling onder € 25,- betaalt u € 3,95 bezorgkosten per pakket, als het bezorgadres in Nederland is.
  • Deze ledenkorting is niet geldig in combinatie met andere (leden)kortingen, acties of waardebonnen.

Neem contact op met de thuiszorgwinkel

Meer over