Waarom de ledenvereniging?

De ledenvereniging is er als u wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Een zieke helpt. Ziek thuis ligt. Net een kindje hebt gekregen. Of als het leven gewoon even tegenzit. De ledenvereniging helpt u verder. Zodat u door kunt met uw leven. Zelfstandig, veilig en plezierig. En dat voor maar € 20,50 per kalenderjaar.

Top 5 ledenvoordelen

• Gratis hulp en advies van onze ledenconsulenten
  • Gratis loophulpmiddelen lenen, zoals krukken.
  • Gratis behartiging van uw belangen.
  • Collectieve korting bij diverse zorgverzekeraars.
  • Korting op personenalarmering, cursussen, in de thuiszorgwinkel en nog veel meer.

Alle ledenvoordeel

Ledenpanel

Wilt u uw mening, kennis en ervaring delen met de ledenvereniging? Doe dan mee aan de onderzoeken binnen ons ledenpanel. Door uw inbreng krijgen we een goed beeld wat er speelt onder onze leden en kunnen we ons aanbod en onze dienstverlening aanpassen aan de wensen van onze leden.

Jaarverslagen

Jaarverslag 2016