Schadeverzekering

Jouw ledenvoordeel: tot 10% collectiviteitskorting
Sluit een verzekering af bij Univé of De Friesland en profiteer van aantrekkelijke collectiviteitskorting. Jouw ledenvoordeel kan oplopen tot wel 10% korting.

Univé

Als lid profiteer je van collectiviteitskorting op de volgende verzekeringen van Univé:

• WA-verzekering voor particulieren: 5% korting
  • Bromfietsverzekering: 5% korting
  • Caravanverzekering: 5% korting
  • Doorlopende reisverzekering: 5% korting
  • Doorlopende annuleringsverzekering: 5% korting
  • Fietsverzekering: 7% korting
  • Motorverzekering: 5% korting
  • Personenautoverzekering: 7% korting
  • Rechtsbijstandverzekering: 5% korting
  • Woonhuis- en inboedelverzekering: 5% korting

Pakketkorting

Als je meerdere verzekeringen bij Univé afsluit, krijg je extra voordeel: Pakketkorting. Profiteer ook van het gemak van al je verzekeringen onder één dak.

De Friesland

Heb je al een zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar? Als lid profiteer je van collectiviteitskorting op 2 andere verzekeringen van De Friesland:

• Reisverzekering (kort- en doorlopend): 10% korting
  • Annuleringsverzekering (kort- en doorlopend): 10% korting

Verzekering met collectief voordeel afsluiten

Houd je ledenpas bij de hand

Zorgverzekering met collectiviteitskorting

Profiteer ook van collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering. Als lid krijg je korting op de basisverzekering én aanvullende verzekeringen bij 4 grote zorgverzekeraars. Dat scheelt per gezin al snel honderden euro's per jaar!

Vergelijk de zorgpremies voor onze collectieve zorgverzekeringen

Ledenvoordeel

• 5 tot 10% korting op diverse verzekeringen van Univé en De Friesland Zorgverzekeraar.

• Je bent lid van Espria Ledenvereniging. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid!
  • Eens per jaar checken wij samen met Univé en De Friesland Zorgverzekeraar of u daadwerkelijk lid bent en dus recht heeft op de korting.