Belastingaangifte: laat geen geld liggen

Met de juiste kennis kun je veel geld besparen
Is het regelen van belastingzaken voor jou een flinke opgave? Via de ledenvereniging schakel je gemakkelijk een deskundige belastingadviseur in. Dat scheelt tijd en geld, want met de juiste kennis valt nogal wat te besparen!

Hulp bij je belastingaangifte en fiscale vragen

Via de ledenvereniging kun je een belastingadviseur inschakelen die ervoor zorgt dat jouw belastingaangifte helemaal in orde is. Deze adviseur helpt je bij het aanvragen van toeslagen, het beantwoorden van al je fiscale vragen en zorgt ervoor dat jouw belastingaangifte compleet en op tijd naar de Belastingdienst wordt verzonden. Ook wordt ervoor gezorgd dat jij deze zes vaak vergeten kostenposten niet over het hoofd ziet.

Aftrekposten die je niet moet vergeten

1. Reiskosten naar medisch specialisten
2. Partneralimentatie
3. Lijfrente
4. Andere ziektekosten, zoals dieetkosten door chronische aandoeningen, tandartskosten
5. Giften: het voordeel van periodieke giften wordt vaak over het hoofd gezien
6. Heffingskortingen voor fiscale partners van wie een in een verzorgingshuis woont

Gratis telefonisch fiscaal advies

Je kunt kiezen tussen hulp bij je belastingaangifte bij jou thuis, per e-mail of post. Let er in alle gevallen op dat je de service tijdig aanvraagt en je je administratie compleet hebt. Als je een belastingadviseur inschakelt via de ledenvereniging, kun je het hele jaar terecht voor gratis telefonisch fiscaal advies. Handig bij bijvoorbeeld de aangifte van inkomstenbelasting en de zorg-, huur- en kinderopvangtoeslag. Maar ook bij bezwaarschriften, fiscaalrechtelijke procedures, aangifte erf- of schenkbelasting en andere zaken.

Arie van der Laan bespaart veel geld Arie van der Laan
“Ik maak al zes jaar gebruik van de Belastingservice aan huis van de ledenvereniging. Dat kost €75,- en het bespaart me ieder jaar wel zo’n €2400,-. De adviseurs weten precies waar de aftrekposten zitten. Bij ons zitten de besparingen vooral in de gezamenlijke partneraangifte en de verrekening van de zorgtoeslag. De adviseur komt bij je thuis en de aangifte wordt direct ingediend bij de Belastingdienst. Ik krijg ook altijd precies terug wat er vooraf is berekend. Ideaal.”

Plan jouw belastingaangifte

Wil je gebruikmaken van de belastingservice van de ledenvereniging? Dan kun je dat op drie manieren doen:

  • aan huis
  • per e-mail
  • per post

In dit overzicht leggen we uit welke mogelijkheden er zijn en voor wanneer je het moet aanvragen.

Wil je aangifte doen voor 1 april en een belastingadviseur aan huis die jouw aanvraag verzorgt? Vraag dit dan vóór 15 februari aan. 

Ledenvoordeel

Als lid van de ledenvereniging krijg je korting op belastingservice aan huis. In dit overzicht zie je wat je betaalt voor welke vorm van service.