Woordzoeker

Win een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en win een Nationale Boekenbon t.w.v. € 20,-: zoek het boek van je dromen uit bij meer dan 1.500 aangesloten warenhuizen, winkelketens, webshops en boekhandels. Ga voor de nieuwste titel of voor een klassieker. Voor een literair hoogstandje van een van Nederlands grootste schrijvers. Of wil je liever een inhoudelijk boek over uw interesses? Een mooi voorleesboek of een e-book? Het kan allemaal!

Los de woordzoeker op

Zo maak je kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met je vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. Vul hieronder de oplossing en je gegevens in. Stuur uiterlijk 31 januari 2021 in.
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we een Nationale Boekenbon t.w.v. € 20,-.

Oplossing insturen

Formulier
Mijn gegevens
Ik ben lid van de ledenvereniging:

Sudoku opgelost?

De sudoku uit het ledenmagazine opgelost? En wil je kans maken op een mooie prijs? Stuur je oplossing dan op deze pagina in.