Woordzoeker

Maak kans op een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en maak kans op het boek Nederland - Ontdek onze mooiste natuur, ter waarde van € 20,-. Ga op avontuur met vrienden, familie of juist even alleen en geniet van de prachtige natuur in ons land. Heel veel puzzelplezier!

Boek: Nederland - Ontdek onze mooiste natuur

Los de woordzoeker op

Zo maak je kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met je vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. Vul hieronder de oplossing en je gegevens in. Stuur uiterlijk 27 juli 2022 je oplossing in.
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we het boek Nederland - Ontdek onze mooiste natuur t.w.v. € 20,-

Oplossing insturen

Formulier
Mijn gegevens
Ik ben lid van de ledenvereniging:

Sudoku opgelost?

De sudoku uit het ledenmagazine opgelost? En wil je kans maken op een mooie prijs? Stuur je oplossing dan op deze pagina in.