Woordzoeker

Win een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en win een exemplaar van 'De dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt' ter waarde van €15,99. Dit boek is geschreven door boeddhistische monnik Haemin Sunim en gaat over spirtuele wijsheid en het belang om rust te vinden in onze drukke wereld.

Zo maak je kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met je vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. Vul hieronder de oplossing en je gegevens in. Stuur uiterlijk 31 januari 2022 in.
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we het boek 'De dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt' t.w.v. € 15,99.

Oplossing insturen

Formulier
Mijn gegevens
Ik ben lid van de ledenvereniging:

Sudoku opgelost?

De sudoku uit het ledenmagazine opgelost? En wil je kans maken op een mooie prijs? Stuur je oplossing dan op deze pagina in.