Woordzoeker

Win een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en win een Rituals cadeauset ter waarde van € 20,90: doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's Kersenbloesem en Rijstmelk. Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto's, brieven of andere spullen in te bewaren.

Los de woordzoeker op

Zo maak je kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met je vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. Vul hieronder de oplossing en je gegevens in. Stuur uiterlijk 30 april 2021 in.
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we een Rituals cadeauset t.w.v. € 20,90.

Oplossing insturen

Formulier
Mijn gegevens
Ik ben lid van de ledenvereniging:

Sudoku opgelost?

De sudoku uit het ledenmagazine opgelost? En wil je kans maken op een mooie prijs? Stuur je oplossing dan op deze pagina in.

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.