Huisbezoek ledenconsulent

Steuntje in de rug thuis. Meer dan een telefoongesprek
Ledenconsulent op bezoek bij oudere man
Soms is een persoonlijk gesprek thuis prettiger of handiger dan telefonisch contact. Bijvoorbeeld als u met veel vragen tegelijk zit. Of omdat het fijner is als iemand even met u mee kan kijken. In dat geval kunt u vragen om een huisbezoek van de ledenconsulent. Gratis voor leden

Zo werkt het huisbezoek

Het huisbezoek van de ledenconsulent is in principe eenmalig. Het is bedoeld om u op weg te helpen. Als u een steuntje in de rug nodig heeft en als een telefoongesprek onvoldoende zekerheid of duidelijkheid biedt.

Met een huisbezoek:

• Bespreekt u in alle rust en privacy uw situatie.
  • Bent u verzekerd van goed en betrouwbaar advies.
  • Regelt de ledenconsulent zorg of ondersteuning als dat nodig is. Zij kent de organisaties, instanties en hulpverleners als geen ander.

De ledenconsulent neemt van tevoren contact met u op om te vragen wat er speelt. Zo kan zij alvast wat informatie verzamelen om bij het huisbezoek met u door te nemen.

Uw voordeel als lid

Gratis voor leden

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Lid worden