Kijkje in de keuken van Vers aan Tafel

‘Wij zijn echte foodies’
Jarenlang heeft chef-kok Thomas Dewulf op sterrenniveau gekookt. Tegenwoordig kunnen klanten van Vers aan Tafel genieten van zijn kookkunsten. “Ik wil mensen gelukkig maken met gerechten die ze nog kennen van vroeger en die ambachtelijk zijn bereid.”

“Het runderlapje met stoofpeertjes is een bestseller. Wat het ook goed doet zijn stamppotten, en nu in de lente: tagliatelle met zalm en groene asperges. We proberen altijd in te spelen op de seizoenen, maar het mooie van vriesverse maaltijden (bereid met natuurlijke ingrediënten en daarna ingevroren) is dat je ook in de zomer stamppot kunt eten.” 

Alleen maar vers en gezond


“Onze maaltijden zijn niet alleen lekker maar ook gezond, zonder kunstmatige toevoegingen. Neem de satésaus, de basis is alleen pindanoten met olie, dus zonder smaakversterkers. Hiermee sluiten we aan op de trend van minder zout, suiker en ongezonde vetten. Ook hebben we genoeg keuze voor vegetariërs en voor mensen met slikproblemen. Eens in de zoveel tijd hebben we een ‘saté-dagje’. Dan doen we in de keuken niks anders dan de hele dag saté maaltijden klaarmaken. Dit om kruiscontaminatie met pinda’s en noten te voorkomen. Daarna reinigen we alles driedubbel, zodat er geen sporen van allergenen in de volgende maaltijden belanden. Het zijn allemaal dingen waar we rekening mee houden.” 

Proeverij

“De gerechten die we bedenken worden gekeurd en geproefd door het gehele team van Vers aan Tafel, met altijd de klant in ons achterhoofd. Vervolgens steken we de koppen bij elkaar om de gerechten nóg beter te maken. 

We gaan altijd met plezier de keuken in en zijn echte foodies. Een topgerecht is voor mij een simpel gerecht, helaas niet te verkrijgen bij Vers aan Tafel: een zeebaars in zoutkorst met groene kruiden en verse sla met een goede olijfolie. En dan gezellig met vrienden buiten eten - je kunt mij niet blijer maken.”

Meer weten?

Houd jij ook van lekker eten en heb je niet altijd de tijd, zin of mogelijkheid om zelf een lekkere en gezonde maaltijd te koken? Ontdek dan het gemak van Vers aan Tafel! Met meer dan 160 verschillende vriesverse maaltijden uit bijvoorbeeld de Hollandse, Italiaanse of oosterse keuken zit er altijd wel iets bij wat je lekker vindt! Bestellen is geheel vrijblijvend. Je bent niet verplicht om wekelijks of twee wekelijks te bestellen en de maaltijden worden vanaf 6 stuks gratis thuisbezorgd en met 15% ledenkorting.

Maaltijdservice Vers aan Tafel | Espria Ledenvereniging

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur