Klussendienst

Laat klussen uitvoeren door professionele klusjesman
De klusjesman van de klussendienst toont aan een man hoe hij de magnetron in zijn keuken heeft gerepareerd.
Heeft u een klusje in of om het huis te doen? Iets dat u zelf niet kunt aanpakken? Dan is de klussendienst een uitkomst. Exclusief voor leden: slechts € 19,50 per uur en maximaal € 7,50 voorrijkosten.

De klusjesman voert graag klussen voor u uit zoals:

• Tuin netjes maken
  • Kasten in elkaar zetten
  • Schilderij ophangen
  • Dakgoot schoonmaken
  • Terras of balkon schoonmaken
  • En nog veel meer!

De klusjesman is een uitkomst als:

• U geen tijd heeft om zelf te klussen.
  • U niet zo handig bent met klussen.
  • U snel en professioneel geholpen wilt worden.
  • U het gemak wilt van klussen laten doen.
Body

Zo vraagt u de klussendienst aan

1. Klik hierboven op de roze knop Inloggen.
  2. Log in en u ziet de knop Aanvragen. Klik hierop.
  3. Controleer het formulier en verstuur het.
  4. Binnen 1 werkdag wordt u gebeld door Lekker Leven om afspraken te maken over uw klus.

Uw voordeel als lid

• € 19,50 per uur (normaal € 21,-)
  • Geen voorrijkosten bij reisafstand minder dan 10 km
  • Maximaal € 7,50 voorrijkosten per aanvraag

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Lid worden
  • Binnen 2 weken heeft u een klusjesman in huis. LET OP De wachttijd is soms langer. Dit hangt af van de vraag in uw regio.
  • De klusjesman voert alleen klussen uit die u heeft aangevraagd en op de kluslijst staan.
  • Klussen op meer dan 2,50 meter stahoogte, op schuine daken, onder vloeren of in kruipruimtes zijn niet mogelijk.
  • Het eerste uur betaalt u volledig, daarna per kwartier.
  • Voorrijkosten: bij afstand minder dan 10 km enkele reis van de klusjesman naar uw huis geen voorrijkosten. Bij afstanden boven 10 km € 0,19 per km, met een maximum van € 7,50 per aanvraag.
  • U betaalt achteraf. U ontvangt hiervoor een factuur. Contant betalen is niet mogelijk.

Annuleren

Tot 24 uur van tevoren kunt u zonder kosten annuleren. Daarna betaalt u € 19,50 annuleringskosten.