Klussendienst

Laat klussen uitvoeren door professioneel klusbedrijf
De klusjesman van de klussendienst toont aan een man hoe hij de magnetron in zijn keuken heeft gerepareerd.
Heeft u een klusje in of om het huis te doen? Iets in de keuken of de tuin dat u zelf niet kunt aanpakken? Dan is de klussendienst een uitkomst. Als lid krijgt u korting op het uurtarief.

De klusjesman/klusjesvrouw voert graag klussen voor u uit zoals:

• Tuin netjes maken
  • Kasten in elkaar zetten
  • Schilderij ophangen
  • Dakgoot schoonmaken
  • Terras of balkon schoonmaken
  • En nog veel meer!

De klussendienst is een uitkomst als:

• U geen tijd heeft om zelf te klussen.
  • U zelf niet zo handig bent met klussen.
  • U snel en professioneel geholpen wilt worden.
  • U een klein klusje wilt laten doen.
  • U gemakkelijk een professionele klusjesman/klusjesvrouw wilt vinden.

Zo vraagt u de klussendienst aan

1. Klik hierboven op de roze knop Inloggen.
  2. Klik daarna op de knop Aanvragen, die dan is verschenen.
  3. Controleer het formulier en verstuur het.
  4. Binnen 2 werkdagen wordt u gebeld door klusbedrijf UWassistent of Lekker Leven om afspraken te maken over uw klus.
    Kiest u voor UWassistent? Dan komt er eerst een persoonlijke assistent bij u langs. Die beoordeelt uw klus en kiest daar een passende vakman/vakvrouw bij uit.
  5. Binnen 2 weken heeft u een klusjesman/klusjesvrouw in huis. LET OP De wachttijd is soms langer. Dit hangt af van de vraag in uw regio.

Uw voordeel als lid

UWassistent

• Persoonlijke assistent beoordeelt eerst uw klus
  • € 23,- per uur
  • € 0,19 per km reiskostenvergoeding, maximaal € 10,- per aanvraag

Lekker Leven

• € 19,50 per uur (normaal € 21,-)
  • Geen voorrijkosten tot 10 km, daarboven € 0,19 per km, maximaal € 7,50 voorrijkosten per aanvraag

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid.
  • De klusjesman/klusjesvrouw voert alleen klussen uit die u heeft aangevraagd en op de kluslijst staan. Dus geen gordijnrails of rolgordijnen ophangen.
  • Klussen op meer dan 2,50 meter stahoogte, op schuine daken, onder vloeren of in kruipruimtes zijn niet mogelijk.
  • Het eerste uur betaalt u volledig, daarna per kwartier.
  • U betaalt achteraf. U ontvangt hiervoor een factuur. Contant betalen is niet mogelijk.

Annuleren

Tot 24 uur van tevoren kunt u zonder kosten annuleren. Daarna betaalt u annuleringskosten.