Puzzel

Win een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en win een Sweet Sunrise kaars van Rituals t.w.v. € 19,95. Een vitaliserende geurkaars op basis van zoete sinaasappel en de warme geur van cederhout. Geniet 50 uur van de zoete en warme geur.

Zo maakt u kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met uw vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. E-mail de oplossing uiterlijk 30 november 2019 naar puzzel@ledenvereniging.nl
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we een Sweet Sunrise kaars van Rituals t.w.v. € 19,95.

Sudoku

Heeft u de Sudoku uit het ledenmagazine opgelost? Stuur uw oplossing met uw contactgegevens vóór 1 december 2019 naar:

Ledenvereniging
o.v.v. Sudoku herfst 2019