Puzzel

Win een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en win een Nederlandse Boekenbon ter waarde van € 20,-. Lezen verrijkt je leven. Daarom is een Boekenbon zo'n geschikt cadeau. Mét alle vrijheid om te kiezen uit vele genres: management, koken, reizen, sport, jeugd en literatuur. Ook online of als e-boek! De Boekenbon is 3 jaar geldig.

Zo maak je kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met je vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. E-mail de oplossing uiterlijk 31 januari 2020 naar puzzel@ledenvereniging.nl
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we een Nederlandse Boekenbon t.w.v. € 20,-.

Sudoku

De Sudoku uit het ledenmagazine opgelost? Stuur je oplossing met je contactgegevens vóór 1 maart 2020 naar:

Ledenvereniging
o.v.v. Sudoku winter 2019