Puzzel

Win een fantastische prijs!
Los de woordzoeker op en win een Bladcadeaubon t.w.v. € 20,-. Neem een abonnement op een blad naar keuze. U heeft keuze uit maar liefst 80 tijdschriften. Voor uzelf of om weg te geven als verjaardagscadeau of bedankje.

Zo maakt u kans op de prijs

1. Los de woordzoeker op: selecteer met uw vinger of muis de woorden die liggen verstopt in het letterveld. De woorden staan horizontaal, verticaal en diagonaal en kunnen elkaar overlappen. De puzzel werkt het beste op de computer, laptop en tablet.
  2. Alle woorden gevonden? Dan verschijnt de oplossing in beeld.
  3. E-mail de oplossing uiterlijk 1 oktober 2019 naar puzzel@ledenvereniging.nl
  4. Onder de inzenders van de goede oplossing verloten we een Bladcadeaubon t.w.v. € 20,-

Sudoku

Heeft u de Sudoku uit het ledenmagazine opgelost? Stuur uw oplossing met uw contactgegevens vóór 1 december 2019 naar:

Ledenvereniging
o.v.v. Sudoku herfst 2019