Huisbezoek ledenadviseur

Steuntje in de rug thuis. Meer dan een telefoongesprek
Soms is een persoonlijk gesprek thuis prettiger of handiger dan telefonisch contact. Bijvoorbeeld als je met veel vragen tegelijk zit. Of omdat het fijner is als iemand even meekijkt. In dat geval kun je vragen om een huisbezoek van de ledenadviseur. Gratis voor leden

Zo werkt het huisbezoek

Het huisbezoek van de ledenadviseur is in principe eenmalig. Het is bedoeld om je op weg te helpen. Als steuntje in de rug en als een telefoongesprek onvoldoende zekerheid of duidelijkheid biedt.

Met een huisbezoek:

• Bespreek je in alle rust en privacy jouw situatie.
  • Ben je verzekerd van goed en betrouwbaar advies.
  • Regelt de ledenadviseur zorg of ondersteuning als dat nodig is. Zij kent de organisaties, instanties en hulpverleners als geen ander.

De ledenadviseur neemt van tevoren contact op om te vragen wat er speelt. Zo kan zij alvast wat informatie verzamelen om bij het huisbezoek met jou door te nemen.

Ledenvoordeel

• Gratis voor leden