Ledenadviseur staat 24/7 voor je klaar

24 per dag, 7 dagen per week
Als je ons servicecenter belt, krijg je direct een van onze ledenadviseurs aan de telefoon. Zij zijn erop getraind om vragen snel en deskundig te beantwoorden, wat je vraag ook is. In 95% van de gevallen kunnen zij al direct een oplossing bieden. Dit komt onder meer omdat zij tot op postcodeniveau weten wat de mogelijkheden zijn in jouw omgeving. Deze service is gratis voor leden.

Zo kun je de ledenadviseur bereiken

Telefoon: 088 - 383 20 00

E-mail: service@ledenvereniging.nl


Service zoals jij dat wilt

Telefoon 24/7

Je kunt onze ledenadviseur altijd bellen. Of het nu binnen of buiten kantooruren is. Of 's avonds, 's nachts of in het weekend. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

Bel: 088 – 383 20 00


Greetje in gesprek met leden

Meer dan een telefoongesprek

De ledenadviseurs zijn gespecialiseerd in onderwerpen als rouw en verlies, eenzaamheid en dementie. Je bespreekt je vraag in jouw eigen omgeving en je bent zeker van goed en betrouwbaar advies. We denken mee over zorg of ondersteuning als dat nodig is. We kennen de organisaties, instanties en hulpverleners als geen ander. 

Meer over Adviesgesprek ledenadviseur  >>


Ledenconsulent Hilda

Wij helpen graag

"Veel mensen vragen hulp na een medische ingreep of tijdens een zware ziekteperiode. Ook jonge mantelzorgers en senioren die minder mobiel worden en hun woning willen aanpassen bellen voor hulp en advies. Bellers zijn blij dat wij hun direct kunnen doorverwijzen. Ons ledenpakket biedt op veel vragen antwoord. Daarnaast weten we welke vrijwilligersorganisaties de juiste hulp bieden, zoals Humanitas. En weten we de weg naar het Wmo-loket of sociale wijkteams te vinden. Via de sociale kaart kunnen we op postcodeniveau geschikte hulp in de buurt vinden. Wij helpen mensen graag met het vinden van de juiste hulp, een dankbare taak."

Hilda, ledenadviseur


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur