Squla

Daar wordt je kind wijzer van
Zoekt je kind meer uitdaging? Of kan extra oefening juist helpen om op school goed mee te komen? Squla is er voor ieder kind. Jouw ledenvoordeel: jaarabonnement met ledenkorting.

Daarom is Squla leuk voor je kind én voor jou

Als ouder wil je dat je kind goed meekomt op school en daar uitgedaagd wordt. Toch kan je kind een vak soms lastig vinden of de lesstof juist snel onder de knie hebben. Squla biedt extra oefening en motiveert je kind door hem of haar uit te dagen.

Squla is het enige online programma voor thuis waar je kind spelenderwijs oefent met alle vakken van de basisschool. Ieder kind speelt op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo! Als ouder krijg je een eigen Squla-account waar je de voortgang kunt volgen en je kind kan aanmoedigen.

Squla, daar wordt je kind wijzer van

• Voor ieder kind op elk niveau in groep 1 t/m 8
  • Meer dan 70.000 games en quizzen in alle schoolvakken
  • Spelenderwijs kennismaken met de Cito-vraagstelling
  • Extra motivatie door munten verzamelen en sparen voor echte cadeautjes

Squla, daar word je als ouder wijzer van

• Krijg inzicht in de wekelijkse voortgang
  • Pas het niveau naar boven of beneden aan
  • Moedig je kind aan met een leuk berichtje of stel een doel in
  • Speel zelf een spelletje mee - doe een watergevecht tegen je kind

Squla-app

Alle oefeningen zijn samengevoegd in de Squla-app. De quizzen en games zijn ontwikkeld door onderwijsexperts en game-developers en sluiten perfect aan op de lesstof in de klas.

TaalExtra

Als spelling en lezen niet zo makkelijk gaan, dan is dat voor kinderen soms best frustrerend in onze talige wereld. Daarom heeft Squla een wetenschappelijk bewezen en vooral leuke methode voor thuis ontwikkeld om in kleine stapjes beter te leren spellen en lezen. TaalExtra is ook los te bestellen van de Squla-app.
Als ouder kun je meekijken in de oudermodule en zo zien wat het kind geoefend heeft en welke vorderingen het gemaakt heeft.

Meer informatie

Geïnteresseerd in Squla? Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eerst op de website van Squla.

Abonnementen

Jaarabonnement Squla

€ 75,40 (normaal € 95,40)

Jaarabonnement TaalExtra