Verhuisservice

De verhuisdirigent/-regisseur helpt u bij uw verhuizing. U verhuist zonder stress. Met aantrekkelijke ledenkorting.
Gaat u verhuizen? Dan heeft u veel te regelen. Dat vraagt veel aandacht en energie. De verhuisdirigent/-regisseur van de verhuisservice helpt u bij uw verhuizing. U krijgt de hulp die u wilt: u bepaalt namelijk zelf wat u uit handen geeft en wat u liever zelf doet. Zo went u rustig aan het idee van een nieuwe woning. U verhuist zonder zorgen, zonder stress.

Zo werkt de verhuisservice

1. Afspraak
    De verhuisdirigent/-regisseur van het verhuisbedrijf van uw keuze neemt binnen 2 werkdagen na uw aanvraag contact met u op om een afspraak te maken.
  2. Intake
    De verhuisdirigent/-regisseur komt op het afgesproken tijdstip bij u langs om uw wensen voor de verhuizing te bespreken. Wat wilt u door de verhuisservice laten doen? Bijvoorbeeld:
    • Volledige verhuizing.
    • Alleen de grote en zware meubels.
    • Apparatuur aansluiten, lampen en schilderijen ophangen.
    • Alleen verhuisdozen, pakpapier, stickers en tape.
    • Speciale service voor ouderen: begeleiding en aandacht bij alles wat bij een verhuizing komt kijken.
    • Boedelbeheer/nalatenschapsservice: huis leegruimen.
    • Schoonmaakservice: leeg huis schoon en netjes opleveren.
    • Opslag van huisraad.
  3. Offerte
    U ontvangt een overzicht van de afspraken die u heeft gemaakt, en de kosten.
  4. Verhuizing
    Als u akkoord bent met de offerte, zorgt de verhuisdirigent/-regisseur voor alles dat u heeft afgesproken.

Wat kan de verhuisdirigent/-regisseur verder voor u doen?

• Administratie organiseren.
  • Verhuisberichten versturen.
  • Abonnementen overzetten.
  • Instanties informeren.
  • Woning opleveren aan woningcorporatie.
  • Overleggen met zorginstellingen.
  • Kamerindelingen maken.
  • Inventaris sorteren.
  • Inrichtings- en kleuradviezen geven.
  • Woning beter verkoopbaar maken en bezemschoon opleveren.

Uw voordeel als lid

U kunt kiezen uit 2 verhuisbedrijven:

UTS: verhuispakketten op maat, verhuisdirigent die alles aanstuurt

• Verhuisdirigent: gratis intake, verder € 35,- (normaal € 45,-) per uur
  • 15% korting op volledige verhuizing
  • 15% korting op speciale service voor ouderen
  • Doe-het-zelf verhuispakket: 20 verhuisdozen, 1 rol plakband, 5 kilo papier en 20 etiketten voor € 35,- (normaal € 45,-)
  • Doe-het-zelf verhuisassistentie: 1 verhuiswagen en 2 verhuizers voor € 115,- (normaal € 130,-) per uur als u minimaal 3 uur afneemt
  • Apparatuur aansluiten, lampen en schilderijen ophangen (Handyman): 2 uur gratis bij volledige verhuizing
  • Demontage en montage van meubels: 2 uur gratis als u minimaal 4 uur afneemt
  • Inpakken van dozen: 2 uur gratis als u minimaal 4 uur afneemt
  • Verhuizing met opslag: een maand gratis opslag als u minimaal 4 maanden afneemt