EHBO-cursussen

50% ledenkorting op cursus bij Livis
Je leert online de theorie over de meest voorkomende ongelukken en verwondingen bij volwassenen of kinderen. Als je geslaagd bent voor de toets, kun je je opgeven voor de praktijksessie. Je oefent de belangrijkste EHBO-handelingen, zoals reanimeren en leert hoe een AED (defibrillator) werkt. De EHBO-cursussen worden gegeven door Livis, gecertificeerd EHBO-partner. Heb je al een geldig EHBO-certificaat van Livis? Volg dan een herhalingscursus om jouw kennis op te frissen.

EHBO bij Volwassenen (met AED)

EHBO-cursussen - 2 mensen oefenen op een popLeer letsels behandelen en reanimeren met AED. Wat kun je het beste doen als iemand een wespensteek heeft, flauwvalt of een hartstilstand heeft? Leer de juiste hulp te bieden.

Basiscursus  Herhalingscursus


EHBO bij Baby's en kinderen

EHBO-cursussen - Detail van een babypop waar iemand tijdens de cursus EHBO bij baby's en kinderen reanimatie op oefent.Wat kun je het beste doen als je kind een wond heeft of flauwvalt? Of door een wesp is gestoken? Leer de juiste eerste hulp te bieden.

Basiscursus   Herhalingscursus


Eerste hulp aan kinderen (online cursus)

Eerste hulp aan kinderen - Moeder doet pleister op gewonde knie kindJe wilt je kind goed helpen als het een ongelukje krijgt en bij je komt met een wondje, bloedneus of insectenbeet. Maar heb je te weinig tijd om een volledige EHBO-cursus te volgen?

Meer informatie


Herken kinderziekten (online cursus)

Moeder met ziek kind op de bankLeer snel herkennen welke kwaal jouw kind heeft. Hoe zorgt u voor verlichting voor je zieke kind? Waar let je op? Wanneer waarschuw je de huisarts?

Meer informatie


Eerste hulp aan sporters (online cursus)

Eerste hulp bij sporters - Man helpt vrouw met pijnlijke enkelLeer sportblessures behandelen. Wat kunt u zelf doen als u een blessure oploopt? En wanneer heeft u medische hulp nodig?

Meer informatie


Jouw voordeel als lid

  • 50% korting op de cursusprijs
  • Heb je een aanvullende zorgverzekering? Mogelijk vergoedt je verzekeraar de kosten van de cursus. Op de website van Livis vind je een overzicht van vergoedingen per verzekeraar.

Voorwaarden