Je lidmaatschapsgeld terug

Als je een collectieve zorgverzekering bij Univé hebt
Heb je via de ledenvereniging een collectieve zorgverzekering afgesloten bij Univé, inclusief het Collectief Aanvullend Goed, Beter of Best? Goed nieuws! Univé betaalt je lidmaatschapsgeld van € 21,50 terug! Je regelt het in een paar eenvoudige stappen.

Zo regel je terugbetaling van jouw lidmaatschapsgeld

1. Download hieronder de brief Lidmaatschapsgeld terug
  2. Volg de instructies in de brief
  3. Univé stort het lidmaatschapsgeld terug op jouw bankrekening. Je hebt het hele jaar de tijd om je lidmaatschapsgeld terug te vragen.

Ledenvoordeel

• Aantrekkelijke collectieve korting op jouw basis- en aanvullende verzekering bij Univé
  • Aanvullende pakketten tot 32 behandelingen voor fysiotherapie
  • Vergoeding lidmaatschap ledenvereniging à € 21,50
  • Verhoogd budget mantelzorgmakelaar en preventie

• Je bent lid van Espria Ledenvereniging. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid!
  • Je hebt voor 2021 bij Univé een collectieve basisverzekering en één van de aanvullende pakketten afgesloten, behalve de tandpakketten.

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.