GeWoon thuis gesprek: langer thuis wonen

Tips voor een veilig & comfortabel huis
Woon jij veilig, comfortabel en met plezier? Dan blijf je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Het is verstandig om dan regelmatig te laten checken of je huis nog bij je past. Zorghulp helpt je graag met een geWoon thuis gesprek met een ledenadviseur. Voor tips, zodat jij je nog meer op je plek voelt waar je woont. Gratis voor leden.


Zo werkt het geWoon thuis gesprek

Een ledenadviseur komt bij je thuis en kijkt met een frisse blik naar je woning. Samen met jou loopt ze een rondje door je huis en bekijkt ze of alles veilig, ontspannen en comfortabel is. Ze stelt je vragen en geeft aan het eind van het gesprek advies hoe jij je woonplezier nu en in de toekomst nog groter maakt. De ledenadviseur is specialist in slimme woonoplossingen. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst.

Voorbereiding op het geWoon thuis gesprek

Vind je het prettig om je goed voor te bereiden voor het gesprek? Lees dan hieronder alvast het lijstje door met vragen die de ledenadviseur aan je gaat stellen.

Algemeen

 • Red je je thuis goed?
 • Heb je voldoende mensen om je heen?
 • Kun je de zorg goed combineren met werk, hobby en dagelijks leven?

Entree

 • Is je huisnummer duidelijk zichtbaar?
 • Is je woning goed beveiligd tegen inbraak?

Hal en trap

 • Kun je vanuit de hal zien wie er voor de deur staat?
 • Heeft je trap één of meerdere leuningen?
 • Zijn de hal en trap voldoende verlicht?

Woonkamer

 • Kun je de gordijnen makkelijk openen en sluiten?
 • Is de vloer stroef genoeg om niet uit te glijden?

Slaapkamer

 • Kun je ’s nachts veilig het toilet vinden?
 • Kun je een rookmelder horen als je slaapt?
   

Gesprek aanvragen

Een huisbezoek van een ledenadviseur is gratis voor alle leden van Zorghulp. Je bent al lid voor € 22,50 per jaar. Een afspraak maak je eenvoudig door even te bellen naar 088 - 383 20 00. Houd je lidnummer bij de hand.
Word lid voor € 22,50 per jaar & profiteer direct

Meld je vandaag nog online aan als lid van Zorghulp. Je kunt na je aanmelding direct een geWoon thuis gesprek aanvragen. Hulp nodig bij het aanmelden? We helpen graag.
Ik wil mij online aanmelden of bel 088 - 383 20 00. 

Ervaringen van anderen

Afbeelding
Huishoudelijke hulp

“Wij kunnen meer huishoudelijke hulp gebruiken”

Wichert en Jennigje Dillen zijn een ijzersterk stel. Ze wonen al 55 jaar in een flink hoekhuis met grote tuin op loopafstand van het winkelcentrum in Zwolle. Alles doen ze nog zelf, alleen gáát het niet meer vanzelf. En hun eigen netwerk wordt alsmaar kleiner. Gelukkig weten ze de ledenvereniging goed te vinden voor extra huishoudelijke hulp.

Afbeelding
ervaringen

“Op het keukentrapje klimmen wordt een beetje link”

Het gaat goed met John (84) en Maaike (78). Ze doen nog heel veel zelf. Maar niet alles lukt meer. Op een keukentrapje klimmen om de gordijnen af te halen of de ramen te lappen … dat wordt een beetje link. Maar ze hebben geen familie of kinderen die ze kunnen vragen. Ze bellen daarom met de ledenadviseur.

Afbeelding
ervaringen

“Mijn moeders huis begon wat te verslonzen”

Patty maakte zich steeds meer zorgen over haar moeder, die ouder en kwetsbaarder wordt. Ma’s huis begon wat te verslonzen. Patty helpt waar ze kan, maar ze heeft het zelf al druk genoeg. Bovendien wil ze ook wel eens gewoon gezellig op bezoek gaan bij haar moeder. Niet altijd opruimen en schoonmaken. Ze belt met de ledenadviseur en vraagt om hulp.

Vragen & antwoorden

Hoe kan ik een afspraak maken met de ledenadviseur?
Ben je al lid van Zorghylp? Dan is een huisbezoek van een ledenadviseur
gratis. Een afspraak maak je eenvoudig door even te bellen naar 088 - 383 20 00. Houd je lidnummer bij de hand.

Wat kost een lidmaatschap van Zorghulp?
Het lidmaatschap van Zorghulp kost € 22,50 per jaar. Met dit lidmaatschap  kun je gratis een geWoon thuis gesprek aanvragen met een ledenadviseur. Ook kun je van nog veel meer voordelen profiteren. En jij niet alleen, ook alle andere gezinsleden profiteren mee van hetzelfde lidmaatschap.

 

Actievoorwaarden

Word je vanaf oktober 2023 lid van Zorghulp? Dan maak je in 2023 gebruik van een gratis lidmaatschap. Je betaalt per 1 januari voor het jaar 2024 het lidmaatschapstarief van €22,50*. Opzeggen kan niet voor 1 januari 2024 wanneer u gebruik maakt van deze actie.
*Wijzigingen van de lidmaatschapsprijs voorbehouden.


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur