Opvoedingsondersteuning

Gratis drie gesprekken met een opvoedingsdeskundige
Kinderen opvoeden is leuk. Maar het kan ook een behoorlijke uitdaging zijn. De meeste ouders twijfelen wel eens of zij het allemaal wel goed doen. Twijfel jij te sterk? En kun je voor ondersteuning niet bij jouw gemeente terecht? Vraag dan via de ledenvereniging Opvoedingsondersteuning aan. Gratis voor leden

Zo werkt Opvoedingsondersteuning

De opvoedingsondersteuner komt bij jou thuis langs voor een gesprek. Daarin neemt hij/zij jouw opvoedingsproblemen met jou door. Je krijgt informatie en advies. Meestal is 1 gesprek voldoende, maar je mag ook 2 of 3 gesprekken hebben.

De opvoedingsondersteuner is een bij ons aangesloten orthopedagoog (deskundige op het gebied van opvoeden).

Ledenvoordeel

Maximaal 3 gratis gesprekken van een uur

• Je bent lid van Espria Ledenvereniging. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid!
  • Je kunt voor opvoedingsondersteuning niet bij jouw gemeente terecht.
  • Je woont in in het werkgebied van Icare JGZ (delen van Drenthe, Flevoland en de Veluwe).
  • Je kind is 12 jaar of jonger.
Body

Zo vraag je Opvoedingsondersteuning aan

1. Klik hieronder op de knop Inloggen
  2. Log in met je lidnummer of het e-mailadres dat bij ons bekend is
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Aanvragen.
  4. Controleer je gegevens. Klopt alles? Klik op de knop Versturen

Espria Ledenvereniging werkt nauw samen met: Icare, Evean, Zorggroep Meander, GGZ Drenthe, Icare Jeugdgezondheidszorg, De Trans en Zorgcentrale Noord.