UnderWunder

Veilig en zelfverzekerd ondanks urineverlies
Een klein ongelukje tijdens het wandelen, sporten of zelfs uit de auto stappen. Of als je moet lachen. Het kan iedereen overkomen. Toch is het ongemakkelijk. Met ondergoed van UnderWunder zijn die momenten voorgoed voorbij. En het ziet er nog hip en modieus uit ook. Voel je veilig en zelfverzekerd! Ledenvoordeel: 20% korting en geen verzendkosten.
  • Vangt urineverlies onzichtbaar op
  • Hip en modieus ondergoed
  • Ook voor mannen en kinderen

Zo werkt UnderWunder

Ondergoed met geheimpje

DamesslipLast van ongewenst urineverlies? Met het ondergoed van UnderWunder vang je het prima op. Het mooie is: het ziet er niet uit als incontinentie-ondergoed. UnderWunder is hip en modieus ondergoed met een geheimpje. Comfortabel, kwalitatief én voorzien van een uniek, onzichtbaar absorberend kruis.

Veilig en zelfverzekerd

Underwunder is dé oplossing als je je wilt beschermen tegen de vervelende kwaal van incontinentie. Je wilt je toch ongeremd kunnen bewegen en van het leven genieten? Met UnderWunder voel je je veilig en zelfverzekerd, ondanks het urineverlies.

Jij staat niet alleen

Wist je dat 1 op de 4 vrouwen last van urineverlies heeft, bijvoorbeeld tijdens het sporten, lachen, springen of tillen? Dit heet in de medische wereld ook wel stress-incontinentie. Om dit op te vangen kun je luiers of wegwerpondergoed gebruiken. Maar dat maakt het probleem alleen maar groter. Daarom dragen veel vrouwen elke dag een inlegkruisje. En dat kan tot ontstekingen leiden. Met UnderWunder is dat probleem uit de wereld!

MannenslipOok voor mannen en kinderen

Mannen kunnen ook last hebben van ongewild urineverlies. Het komt meestal voor bij mannen op leeftijd, wanneer zij zich inspannen of aandrang hebben. Incontinentie komt bij 1 op de 5 mannen voor. Daarom is er ook UnderWunder voor heren.

UnderWunder - jongensonderbroekKinderslipAls een kind zindelijk aan het worden is, is de kans op ongelukjes groot. Het ondergoed van UnderWunder helpt om die op te vangen. Wel zo lekker voor het zelfvertrouwen, als uw kind al naar school gaat. UnderWunder is leverbaar vanaf de maat 86/92.


Kennismakingsaanbod

Wil je eerst een UnderWunder onderbroek uitproberen? Dat kan nu supervoordelig met ons exlusieve kennismakingsaanbod: bestel een UnderWunder onderbroek voor maar € 14,95 (1 per adres). Zoek uit, vraag je kortingscode aan en bestel.

Body

Zo bestel je UnderWunder met 20% ledenkorting

  1. Klik hieronder op Inloggen
  2. Klik op de knop Bestellen die dan verschijnt
  3. Volg de instructies

Inloggen

 

Of bel de ledenadviseur voor advies, 088 - 383 20 00.


Ledenvoordeel

Voorwaarde

  • Je bent lid van de ledenvereniging. Voor € 22,50 per jaar ben je al lid!

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur