Overgangsconsulent

Gratis adviesgesprek bij overgangsklachten
Heb je opvliegers, stemmingswisselingen? Of heb je vragen over de overgang, bijvoorbeeld over andere klachten die mogelijk verband houden? Tegen overgangsklachten is vaak heel goed iets te doen! We helpen je graag de overgang makkelijker door te komen. Vraag via de ledenvereniging een gesprek aan met een specialiste van Care for Women. Gratis voor leden.

Overgangsklachten of vragen? Blijf er niet mee rondlopen 

De overgang kan een ingrijpende periode zijn die gemiddeld zeven tot tien jaar duurt. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van de vrouwen te maken krijgt met klachten. De bekendste daarvan zijn opvliegers, stemmingswisselingen en slecht slapen, maar er zijn uit onderzoek wel 100 klachten bekend die te maken kunnen hebben met de overgang. Heb je vragen of klachten? Blijf er niet mee rondlopen! We helpen je graag met een adviesgesprek met een van de specialisten van Care for Women. Zij zijn hierin speciaal opgeleid, onder andere tot hormoonspecialist, en bovendien zelf ook vrouw. De specialiste beantwoordt graag je vragen en helpt je bij overgangsklachten.

Zo werkt het persoonlijke adviesgesprek

Voorafgaand aan het gesprek ontvang je een mail met een link naar een vragenlijst. Zo breng je jouw persoonlijke situatie alvast in kaart. Daardoor kan de specialiste tijdens jullie gesprek meteen ingaan op jouw situatie. Jullie kijken naar welke klachten veroorzaakt worden door de overgang en welke mogelijk een andere oorzaak hebben. Ook krijg je antwoorden op jouw vragen. Op basis van de uitkomsten uit de vragenlijst en jullie gesprek ontvang je een persoonlijk advies.  
Het adviesgesprek duurt 30 minuten. Het gesprek vindt naar jouw keuze online, telefonisch of ‘live’ plaats op een van de 150 vestigingen van Care for Women in Nederland. Dit adviesgesprek met een specialiste van Care for Women is gratis voor leden.

Ledenvoordeel

De ledenvereniging biedt je een gratis adviesgesprek aan met één van de specialisten van Care for Women. Samen met jou gaat de specialiste kijken naar welke klachten jij hebt en wat je hieraan zou kunnen doen. Je krijgt gratis een persoonlijk advies op maat.

Voorwaarden

Zo vraag je het adviesgesprek aan 

  1. Klik hieronder op de knop Inloggen
  2. Log in met je lidnummer of het e-mailadres dat bij ons bekend is
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Aanvragen.
  4. Controleer je gegevens. Klopt alles? Klik op de knop Versturen 
  5. Je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door Care for Women om een afspraak in te plannen met een gespecialiseerde overgangsconsulente. 

Je kunt deze dienst ook telefonisch aanvragen.

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur