Loophulpmiddelen en scootmobiels

Exclusief voor leden: gratis huur loophulpmiddelen
Heeft u moeite met lopen of heeft u iets gebroken? En zoekt u krukken of een rollator? Deze loophulpmiddelen worden niet volledig vanuit de basisverzekering vergoed. Als lid van de ledenvereniging leent u wel gratis een aantal van deze loophulpmiddelen.

Huur

Maximaal 26 weken gratis huur

(normaal vanaf € 18,40 voor 5 weken huur)

• Krukken
  • Looprekken
  • Eiffelkrukken

Eerste 2 weken gratis huur

• Standaard rollator (normaal € 8,- per week)
  • Scootmobiel (bij minimaal 4 weken huur)

Aanvragen

• Een loophulpmiddel leent u bij Medipoint (thuiszorgwinkel, webshop of telefonisch: 088 102 01 00), en bij Zuiver Zorg (Gildenstraat 1a, 3861 RG Nijkerk, 033 - 762 07 00).
  • Een scootmobiel huurt u bij Medipoint (thuiszorgwinkel, webshop of telefonisch: 088 102 01 00), en bij Zuiver Zorg (Gildenstraat 1a, 3861 RG Nijkerk, 033 - 762 07 00). Aflevering binnen 5 werkdagen
  • Houd uw ledenpas bij de hand!

Uw voordeel als lid

• Eenvoudige loophulpmiddelen gratis lenen bij thuiszorgwinkel Medipoint: krukken, looprekken en Eiffelkrukken
  • Eerste 2 weken geen huur voor een standaard rollator en scootmobiel

Kosten scootmobiel

4 weken huur € 97,86 (normaal € 147,86)
Daarna per dag € 6,99
Borg € 120,-
Bezorgen en ophalen € 50,-
Rijles 30 minuten (niet verplicht) € 50,-

• Neem uw ledenpas mee.
  • Gratis uitleen geldt alleen voor het loophulpmiddel zelf.
  • Een loophulpmiddel kunt u gratis ophalen bij een thuiszorgwinkel. Bezorgen kost € 7,50 per rit.
  • Een scootmobiel kunt u niet ophalen in de thuiszorgwinkel. Deze wordt bij u thuis bezorgd en opgehaald.
  • Lichtgewicht rollators worden niet vergoed, u kunt deze huren of kopen. Huren van een lichtgewicht rollator kost € 12,50 per week.
  • Na de gratis uitleenperiode of als u geen lid bent, kost uitleen van een standaard rollator € 8,- per week.
  • Na de gratis uitleenperiode of als u geen lid bent, kost uitleen van krukken, een looprek of Eiffelkruk eenmalig € 18,40 voor 5 weken.