Loophulpmiddelen

Exclusief voor leden: gratis huur loophulpmiddelen
Heb je moeite met lopen of heb je iets gebroken? En zoek je krukken of een rollator? Deze loophulpmiddelen worden niet volledig vanuit de basisverzekering vergoed. Als lid van de ledenvereniging leen je wel gratis een aantal van deze loophulpmiddelen.

Huur

Maximaal 18 weken gratis huur

(normaal vanaf € 18,40 voor 5 weken huur)

• Krukken
  • Looprekken
  • Eiffelkrukken

Eerste 2 weken gratis huur

• Standaard rollator (normaal € 8,- per week)

Aanvragen

• Een loophulpmiddel leen je bij Medipoint (thuiszorgwinkel, webshop of telefonisch: 088 102 01 00), en bij Zuiver Zorg (Gildenstraat 1a, 3861 RG Nijkerk, 033 - 762 07 00).
  • Houd je ledenpas bij de hand!

Ledenvoordeel

• Gratis eenvoudige loophulpmiddelen lenen bij Medipoint en Zuiver Zorg
  • Eerste 2 weken geen huur voor een standaard rollator

• Je bent lid van de ledenvereniging. Voor € 21,50 per jaar ben je al lid!!
  • Neem je ledenpas mee naar de thuiszorgwinkel.
  • Gratis uitleen geldt alleen voor het loophulpmiddel zelf.
  • Ophalen is gratis. Bezorgen kost € 7,50 per rit.
  • Lichtgewicht rollators worden niet vergoed, je kunt deze huren of kopen. Huren van een lichtgewicht rollator kost € 12,50 per week.
  • Na de gratis uitleenperiode of als je geen lid bent, kost uitleen van een standaard rollator € 8,- per week.
  • Na de gratis uitleenperiode of als je geen lid bent, kost uitleen van krukken, een looprek of Eiffelkruk eenmalig € 18,40 voor 5 weken.