Relatieproblemen

Online zelfhulp: houd je relatie gezond
Ups en downs zijn heel normaal. Relaties zijn niet compleet maakbaar en geluk niet 100% haalbaar. De zelfhulpmodule Relatieproblemen geeft je handvatten om je relatie gezond te houden. Zodat een dip geen dal wordt. Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Relatieproblemen

Illustratie van vertwijfeld kijkende jonge vrouwOnderwerpen

 • De liefdesrelatie
  Als je een tijdje samen bent, kan de liefde op de achtergrond raken. Hoe ga je daarmee om?
 • Jouw relatie
  Een relatie is als een spiegel. Datgene waar je je aan ergert, zegt wellicht iets over jou. Als je dit scherp krijgt, kun je ervan leren.
 • Communicatie
  Ook in goede relaties komen ruzies voor. Het wordt pas een probleem als deze zich opstapelen of je niet meer weet hoe je elkaar kunt bereiken.
 • Intimiteit
  intimiteit is een manier van dichtbij zijn. Dit kan lichamelijk, emotioneel of spiritueel zijn. Soms raken verlangens zoek en is het tijd ze weer voor de dag te halen.

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Relatieproblemen begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Relatieproblemen doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

 • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
 • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

 • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Relatieproblemen gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur