Werkende ouders

Online zelfhulp: balans tussen je werk, je gezin en jezelf
Een gezin met kinderen draaiend houden naast het hebben van een baan is niet makkelijk. In beide situaties wil je er helemaal zijn. Maar je hebt ook sportactiviteiten, sociale contacten, het huishouden én je wilt ontspannen. Hoe pas je dat allemaal in 24 uur? Overbelasting ligt op de loer. In de online zelfhulpmodule Werkende ouders van Stichting mirro leer je balanceren tussen aandacht voor je gezin, je werk en aandacht voor jezelf. Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Werkende ouders

Werkende ouders avatarOnderwerpen

 • Aandacht voor jezelf
  Ruimte hebben voor je eigen dingen is een voorwaarde om energie op te bouwen voor verantwoordelijkheden en verplichtingen.
 • Stress & ik
  Wat gebeurt er bij jou als je gestrest raakt? En laat jij het weten als je hulp nodig hebt?
 • Opladen
  Tijd voor je eigen ontspanning en rust zijn voorwaarden voor geduld en humor. Dat is prettig voor jezelf en voor de mensen in je omgeving.
 • Acceptatie
  Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe je hiermee wilt omgaan in plaats van je ertegen te verzetten.

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Wekende ouders begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Werkende ouders doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

 • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
 • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

 • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Werkende ouders gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur