Zelfbeeld

Online zelfhulp: krijg meer zelfvertrouwen
Denk jij vaak negatief over jezelf, en denk je dat anderen ook zo over jou denken? De online zelfhulpmodule 'Zelfbeeld' van Stichting mirro helpt je om je negatieve zelfbeeld te overwinnen en positief over jezelf te denken. Krijg meer zelfvertrouwen! Anoniem. Gratis voor leden.

Zo werkt de online zelfhulpmodule Zelfbeeld

Zelfbeeld avatarOnderwerpen

 • Negatief denken
  Hoe kun je positiever leren denken?
 • Leefregels
  Hoe kun je negatieve leefregels ombuigen?
 • Perfectionisme
  Hoe ben je minder streng voor jezelf?
 • Bouwen aan positiviteit
  Hoe werk je aan positieve ervaringen?

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

Je leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De online module bestaat uit verschillende onderdelen die je in je eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het jou uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

De zelfhulpmodule Zelfbeeld begint met een startmeting. Die geeft je een idee van je huidige situatie. Hoe is jouw balans? Als je de module hebt afgerond, kun je jezelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kun je op onderdelen nog meer oefenen?


Anoniem

De zelfhulpmodule Zelfbeeld doorloop je anoniem. Niemand weet wie je bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook je huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met je gegevens?

 • Als je de zelfhulpmodule wilt starten, moet je eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om je lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van jou door naar mirro.
 • De gegevens die je opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om je te kunnen benaderen en de behandeling op jou af te stemmen.

Ledenvoordeel

 • Als lid doorloop je de zelfhulpmodule Zelfbeeld gratis.

Voorwaarde


Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur