Hulpmiddelen lenen en huren

10% tot 25% korting op alle artikelen en hulpmiddelen
Interieur Medipoint-winkel

Neem contact op met de thuiszorgwinkel

In de thuiszorgwinkel van Medipoint en Zuiver Zorg (Nijkerk) koopt, leent of huurt u artikelen en hulpmiddelen voor u en uw gezinsleden. Met 10% tot 25% ledenkorting

Thuiszorgwinkels

Hulpmiddelen met standaard 10% ledenkorting koopt u in de thuiszorgwinkels van Medipoint of Zuiver Zorg (Nijkerk). Bijvoorbeeld:

• bedverhoger
  • borstkolf
  • hometrainer
  • krukken
  • rolstoel
  • scootmobiel
  • sta-op-stoel
  • telefoon met grote toetsen
  • verpleegartikelen
  • verzorgingsartikelen
  • weegschaal

Adressen

Kijk in het winkeloverzicht voor een thuiszorgwinkel van Medipoint bij u in de buurt.

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1a
3861 RG Nijkerk

Webshops

Hulpmiddelen met 10% ledenkorting kunt u ook bestellen in de webshop van Medipoint of in de webshop van Zuiver Zorg.

Een online bestelling bij Medipoint wordt vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd binnen Nederland. Een online bestelling onder € 50,- wordt bezorgd tegen € 3,95 per pakket, als het bezorgadres in Nederland is.

Heeft u een vraag over een hulpmiddel of de winkelvoorraad?

• Medipoint: bel 088 - 10 20 100 (24/7, lokaal tarief), of ga langs bij een thuiszorgwinkel.
    • Zuiver Zorg: bel 033 - 76 20 700, e-mail info@zuiverzorg.com, of ga langs bij de thuiszorgwinkel in Nijkerk.

Uw voordeel als lid

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Tip: meld u in de thuiszorgwinkel aan!
    • Een online bestelling vanaf € 50,- wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
    • Een online bestelling onder € 50,- wordt bezorgd tegen € 3,95 per pakket binnen Nederland.

Meer over