Hulpmiddelen lenen en huren

10% tot 25% ledenkorting op alle artikelen en hulpmiddelen
Interieur Medipoint-winkel

Neem contact op met de thuiszorgwinkel

In de thuiszorgwinkel van Medipoint en Zuiver Zorg (Nijkerk) koopt, leent of huurt u artikelen en hulpmiddelen voor u en uw gezinsleden. Met 10% tot 25% ledenkorting.

Ledenvoordeel

10% ledenkorting

Als lid ontvangt u ten minste 10% korting op hulpmiddelen bij Medipoint en Zuiver Zorg (Nijkerk).

25% ledenkorting

Profiteer van maar liefst 25% ledenkorting bij Medipoint en Zuiver Zorg (Nijkerk) op 10 speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen die u ondersteunen om langer zelfstandig te blijven wonen.

Zomeractie

Elke drie maanden heeft de thuiszorgwinkel van Medipoint een speciale actie. U krijgt dan extra korting op speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen. Bekijk de zomeractie.

Thuiszorgwinkels

Hulpmiddelen met 10% of 25% korting koopt u in de thuiszorgwinkels van Medipoint of Zuiver Zorg (Nijkerk).

Kijk in het winkeloverzicht voor een thuiszorgwinkel van Medipoint bij u in de buurt.

Zuiver Zorg
Gildenstraat 1a
3861 RG Nijkerk

In de thuiszorgwinkel vindt u artikelen zoals:

• bedverhoger
  • borstkolf
  • hometrainer
  • krukken
  • rolstoel
  • scootmobiel
  • sta-op-stoel
  • telefoon met grote toetsen
  • verpleegartikelen
  • verzorgingsartikelen
  • weegschaal

Online bestellen

Hulpmiddelen met 10% korting kunt u bestellen in de webshop van Medipoint.

Een online bestelling wordt vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd binnen Nederland. Een online bestelling onder € 50,- wordt bezorgd tegen € 3,95 per pakket, als het bezorgadres in Nederland is.

Vragen

Heeft u een vraag over een hulpmiddel of de winkelvoorraad? Bel Medipoint: 088 - 10 20 100 (24/7, lokaal tarief). Of ga langs bij een thuiszorgwinkel.

Uw voordeel als lid

Voorwaarden

• U bent lid van de ledenvereniging. Nog geen lid? Meld u in de thuiszorgwinkel aan! Of meld u online aan als lid!
  • Een online bestelling vanaf € 50,- wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
  • Een online bestelling onder € 50,- wordt bezorgd tegen € 3,95 per pakket binnen Nederland.

Meer over