Persoonsalarm Thuis

Gerust gevoel. Met ledenvoordeel
Oudere man met alarmknop om de nek, man op achtergrond, allebei naar alarmapparaat
U moet er toch niet aan denken? U valt ergens in huis en kunt niet opstaan. U kunt ook niemand roepen. Gelukkig is er Persoonsalarm Thuis. Met één druk op de knop kunt u alarm slaan. Zodat er snel iemand bij u is om u te helpen, binnen 30 minuten. Een veilig gevoel.

• Lichtgewicht alarmknop
  • Gemakkelijk te dragen om hals of pols, of op kleding
  • Betrouwbaar: uitstekende verbinding, kwaliteit en bereik
  • Hoeft u niet op te laden
  • Waterdicht, kan ook onder de douche
  • Zorgcentrale Noord (ZCN) zorgt voor hulp
  • U huurt de apparatuur: alarmknop en ontvanger
  • Abonnement elke maand opzegbaar

Persoonsalarm Thuis bestellen

Bellen kan ook: 088 - 98 00 953

Zo werkt Persoonsalarm Thuis

U draagt de lichte alarmknop om uw hals of pols. Is u hulp nodig heeft, dan drukt u op de knop. De zorgcentrale vraagt u wat er aan de hand is. U praat met elkaar. De zorgcentrale schakelt hulp in als dat nodig is. Dat kan een naaste of bekende zijn of een verpleegkundige.

Bij Zorgcentrale Noord (ZCN) zitten 24/7 ervaren verpleegkundigen klaar om uw alarmoproep te beantwoorden. Zij kunnen direct inschatten welke hulp u nodig heeft. Belangrijk in situaties waarin elke seconde telt!

Toegang tot uw woning

Uw hulpverlener moet snel en gemakkelijk uw woning kunnen binnenkomen. Maar u kunt waarschijnlijk zelf de deur niet opendoen. Een sleutelkluis biedt uitkomst. Dat is een klein kastje waarin uw sleutel hangt. Beveiligd met een code. Alleen hulpverleners met de code kunnen uw huis in.

Kan er een verpleegkundige komen? Dan is een sleutelkluis vaak verplicht.

Kan er alleen een naaste of bekende komen? Dan kunt u diegene ook een sleutel van uw huis geven.

Puck sleutelkluisSleutelkluis met ledenkorting

Puck sleutelkluis met 2-sterren-certificaat van SKG. Met 25% ledenkorting: slechts € 126,75 (normaal € 169,-). Bestellen via de ledenvereniging.

Preventief huisbezoek wijkverpleegkundige

De wijkverpleegkundige kan u vertellen over oplossingen die u kunnen helpen om zelfstandig te blijven wonen. Zoals Persoonsalarm. De wijkverpleegkundige kan inschatten of u in aanmerking komt voor hulp van een verpleegkundige. U heeft daarvoor namelijk een indicatie nodig. Zij kan die voor u in orde maken. Ook kan zij u vertellen voor welke problemen u alarm kunt slaan en voor welke niet. Uw zorgverzekering betaalt de kosten van een preventief huisbezoek. U vraagt een preventief huisbezoek aan bij Zorgcentrale Noord (ZCN):

Kies het abonnement dat bij u past

Persoonsalarm Thuis

• € 19,41 per maand (normaal € 21,57)
  • Extra alarmknop voor huisgenoot € 6,48 per maand
  • Installatie thuis € 39,36 (normaal € 78,72)
  • Spoedinstallatie € 57,87

Persoonsalarm Plus*)

• € 39,30 per maand (normaal € 41,46)
  • Extra alarmknop voor huisgenoot € 6,48 per maand
  • Installatie thuis € 39,36 (normaal € 78,72)
  • Spoedinstallatie € 57,87

*) Als u geen vaste telefoonlijn heeft, krijgt u een GSM-module bij uw abonnement.

Bestellen

Voor Persoonsalarm Thuis gekozen? Met hulp van een naaste of een verpleegkundige? Wilt u een preventief huisbezoek? U regelt het allemaal in één keer bij Zorgcentrale Noord (ZCN):

Persoonsalarm Thuis bestellen

Bellen kan ook: 088 - 98 00 953

Uw voordeel als lid

Korting op abonnement, apparatuur en installatiekosten

• U bent lid van de ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid.
  • Hulp van een verpleegkundige krijgt u alleen als u een zorgindicatie heeft. Een zorgindicatie kunt u aanvragen bij de wijkverpleegkundige, bijvoorbeeld bij een preventief huisbezoek.
  • De verpleegkundige komt alleen bij u thuis, niet buitenshuis.