Relatieproblemen

Online zelfhulp: houd uw relatie gezond
Ups en downs zijn heel normaal. Relaties zijn niet compleet maakbaar en geluk niet 100% haalbaar. De zelfhulpmodule Relatieproblemen van Stichting mirro geeft u handvatten om uw relatie gezond te houden. Zodat een dip geen dal wordt. Anoniem. Gratis voor leden.

Inhoud module

Illustratie van vertwijfeld kijkende jonge vrouwOnderwerpen

De online zelfhulpmodule Relatieproblemen helpt u om meer inzicht te krijgen in de gezondheid van uw relatie:

• De liefdesrelatie: als u een tijdje samen bent, kan de liefde op de achtergrond raken. Hoe gaat u daarmee om?
  • Uw relatie: een relatie is als een spiegel. Datgene waar u zich aan ergert, zegt wellicht iets over u. Als u dit scherp krijgt, kunt u ervan leren.
  • Communicatie: ook in goede relaties komen ruzies voor. Het wordt pas een probleem als deze zich opstapelen of u niet meer weet hoe u elkaar kunt bereiken.
  • Intimiteit: intimiteit is een manier van dichtbij zijn. Dit kan lichamelijk, emotioneel of spiritueel zijn. Soms raken verlangens zoek en is het tijd ze weer voor de dag te halen.

Oefeningen, tips, informatie en ervaringen van anderen

U leest informatie, krijgt tips en doet oefeningen. Ook vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal. De module bestaat uit verschillende onderdelen die u in uw eigen tempo en volgorde kunt doorlopen. Wanneer het u uitkomt. Elk onderdeel bevat een intro, uitleg, oefening en terugblik.

Start- en eindmeting

U begint de module met een startmeting. Die geeft u een idee van uw huidige situatie. Hoe is uw balans? Als u de module heeft afgerond kunt u zichzelf bij de eindmeting nogmaals testen. Is er verbetering te zien, of kunt u op onderdelen nog meer oefenen?

Anoniem

U doorloopt de zelfhulpmodule anoniem. Niemand weet wie u bent. En niemand wordt op de hoogte gesteld, dus ook uw huisarts en zorgverzekeraar niet.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

• Als u de zelfhulpmodule wilt starten, moet u eerst inloggen op de website van de ledenvereniging. Het inloggen dient er alleen voor om uw lidmaatschap te checken. Wij sturen geen gegevens van u door naar mirro.
  • De gegevens die u opgeeft op de website van mirro, zijn alleen nodig om u te kunnen benaderen en de behandeling op u af te stemmen.

Uw voordeel als lid

Als lid van de ledenvereniging kunt u de zelfhulpmodule gratis doorlopen. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!

Meer over